Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Т. нар. "пленум на истината" засега протича с чистка в ръководството на БСП. Въпреки че нарочен за изключване бе бившият енергиен министър Драгомир Стойнев от изпълнителното бюро засега излизат други двама - бившият депутат и медиен гуру на БСП Антон Кутев и ексминистърът на външните работи Кристиан Вигенин. Очакваше се депутатът Красимир Янков да влезе в соцръководството, но към момента е одобрен само великотърновския червен активист Стефан Стефанов.

На днешният пленум, който продължава вече 5 часа, социалистите трябваше да се занимаят обстойно с Драгомир Стойнев и поисканата му от Явор Куюмджиев оставка. Темата бе предвидена като последна точка от дневния ред, но още в самото начало той поискал думата да се защити пред другарите си.

Стойнев обяснил, че американската "Уестингхаус", която той лансира като доставчик за седми блок в Козлодуй, му била препоръчана от Иван Генов, който той назначи за шеф на АЕЦ-а по препоръка на Румен Овчаров. Бившият министър обяснил, че понеже не разбира от ядрена енергетика, се доверил на мнението на енергийния авторитет в БСП. Въпреки това Стойнев е дал заявка, че и ако сега е начело на този сектор пак би назначил Генов в АЕЦ-а, както и самия Румен Овчаров в "ЛУКойл".

Сергей Станишев предложил да не се връщат назад, а да гледат напред и така дебатът около дейността на бившия министър в кабинета "Орешарски" бил отложен за по-късно.

Ключови думи

Коментари

Сега ще се разбере кой от другарите е ядосал най-много Джуджи.

Няма такъв, всички слушкат.

Развеселен

БСП-то е на умирачка вече

ами

БСП са в състояние на психическо разстройство и шизофренно поведение. Едно говорят, друго правят, а накрая излиза трето........Кажи му БСП и повече не го обиждай!

Тодор Тодоров

А по чия препоръка назначихте Георги Христозов и Боян Боев в БЕХ! Отговор : По препоръка на председателя Михаил Миков и с активното лобиране на Христо Бисеров!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.