Малко преди бТВ да излъчи предаването „Папараци“, чийто екип проследяваше семейство Гергана и Соломон Паси, бившата министърка по европейските въпроси изпрати открито писмо до изпълнителния директор на БТВ Медиа Груп

Г-жа Паси моли г-н Станчев „незабавно да уведомите продуцентите на предаването „Папараци“, че не сме съгласни с разпространяването по какъвто и да било начин на заснетите кадри с нас и с лица от нашето семейство“.

Писмото е публикувано във фейсбук профила на Гергана Паси, но е било изпратено и по официален ред. Подписано е от двамата – Гергана и Соломон Паси, които изразяват „категоричното си несъгласие записаните без наше съгласие кадри да бъдат излъчени по който и да било от телевизионните или интернет канали на БТВ Медиа Груп.“

Преди седмица двамата споделиха публично притесненията си, че са преследвани от непознати автомобили и изпратиха писмо до МВР. В рамките на същия ден, историята бе разплетена – преследвачите се оказаха от екипа на „Папараци“.

Още вчера в студиото на ДикOFF Гергана Паси попита дали излъчването на кадрите с тях е в обществен интерес, докато продуцентът Андрей Арнаудов твърдеше, че след като са публични фигури, трябва да свикнат с това. Излъчените кадри показаха как Гергана Паси оставя колата на сервиз за гуми, отива на фризьор и пристига на летището. Нямаше разкритие на нещо, което може да бъде определено като обществен интерес.

 

Отворено писмодоГ-н Павел Станчев,Изпълнителен директорна БТВ Медиа ГрупУважаеми г-н Станчев,В продължение на по...

Posted by Gergana Passy on Sunday, June 21, 2015