Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Режимът на Реджеп Ердоган блокира мрежата "Ютюб", соъбщи "Евронюз". И на фейсбук може да му се случи същото, заплаши турският премиер.

Скандалното спиране на една от най-използваните социални мрежи в света става само една седмица след като на територията на съседката ни бе забранен "Туитър".

Този път блокирането е заради изтекъл разговор от секретно заседание на превителството, на което се обсъждал план за възможна интервенция в Сирия, която да бъде прикрита като отговор на военна провокация от страна на Дамаск, твърдят запознати със записите. Естествено Анкара официално нарече флашките от СРС-тата "манипулация"

Цензурата в Турция се затяга все повече само два дни преди местните избори в страна. "Това много ме безспокои. Щом сега правят такива неща, представям си какво ще стане, ако спечелят вота", цитира евротелевизията гражданин на Истанбул. Друга жена му приглася: "Тяхната цел е властта, те се подиграват с желанията и мнението на хората. Това е едно авторитарно управление".

Както е известно съд в Анкара обяви за невалидно решението да се блокира "Туитър", но властите има цял месец за обжалване, през това време мрежата естествено остава затворена

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.