Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Четирима души са открили огън по полицаи в близост до централното полицейско управление в Далас, предадоха световните агенции. Според CNN мъжете са планирали да взривят с експлозиви и самото управление. Няколко раници, в една от които е имало самоделна бомба, са били намерени пред сградата. В една от тях имало самоделни бомби.

Стрелбата е започнала около 12.30 часа местно време, когато заподозрените се приближили до сградата и открили огън, съобщи началникът на полицията в Далас Дейвид Браун.

Един от извършителите е успял да избяга с брониран ван. Полицията е успяла да обгради друг от нападателите като смята, че той може и да е ранен или мъртъв. Пострадали униформени няма. Граждани заснеха как бронираният микробус блъска патрулната кола и началото на стрелбата.

 

След гонитба по улиците на града, властите са обградили буса на паркинг, намиращ се на 15 км от центъра.

Мотивите на нападателите засега не са известни. Според някои медии, мъжът с буса е ядосан на полицията гражданин, на когото са били отнети родителските права. 
Ключови думи

Коментари

on

а черни ли са нападателите? Или ако ченгетата ги разстрелят - чак тогава ще съобщите?

on

P.S. В случая не критикувам нашите журналисти - те само преповтарят задокеанските си колеги

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.