Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Българският пилот Росен Даскалов и германецът Йорг Вийбан се сблъскаха жестоко с колите си, докато се борят за четвъртата позиция във втората надпревара от кръг от европейските серии GT4, предаде Нова тв.

На последния завой преди финала, карайки плътно един до друг и в последни опити да изпреварят противника, двамата забиха с висока скорост колите си в предпазните бариери. И двата автомобила полетяха във въздуха.

Въпреки сериозния удар като по чудо пилотите излязоха от смачканите автомобили веднага и бяха откарани в болница за медицински прегледи. И двамата са невредими.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.