Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Много хора не искат да спорят, като разберат, че трябва да спорят с мен. Това са задници", заяви днес в студиото на Нова телевизия историкът проф. Боидар Димитров.

Така той нарече хората, които са против насроченото за днес по обяд откриване на паметника на цар Самуил в София. Димитров нападна и Ивайло Дичев, който според него дал старт на кампанията срещу паметника със статията си в "Дневник".

"Това са соросоиди. Те са деца на средната комунистическа номенклатура, настанени до 1989 г. в катедрите по марксизъм-ленинизъм. Те щяха да умрат, ако чичко Сорос не им бе подал ръка", каза ученият.

Божидар Димитров обаче не назова конкретни имена. Ивайло Дичев е син на известния в годините на социализма писател Стефан Дичев, автор на исторически повести и романи, предимно за борбата срещу турското робство.

"И на мен не ми харесва, че Самуил е леко приведен. Но това е под тежестта на страшната отговорност. Важното е да има паметник", завърши проф. Димитров.

Ключови думи

Коментари

Деян

Ама че идиот!

Прастак от школата на ДС!

Kruger

"Много хора не искат да спорят, като разберат, че трябва да спорят с мен. Това са задници" Учениците попитали Сократ - Защо си изпотен? А той отвърнал - Спорих с глупаци! Естествено, че повечето нормални хора не искат да си губят времето в спор с Б. Димитров. Безсмислено е.

Е, сега вече замисълът ясно се очертава. Айде плюйте се!

комуноид

Като използваш опорните точки на червено-кафявата мафия-си разкрит от всякъде

Скулпторът е член на Националния политически съвет на Национален фронт за спасение на България НФСБ.

Ковац

Божо, ти си предник, ама женски!

бобо

Какво го навирате навсякъде чакарака историка Божо , на всяка манджа мирудия , на всичко отгоре обикновен рубладжия - петоколонник . Не трябва да се дава думата на такива измекяри като този Шарпей .

Развеселен

Съгласен съм с Божидар Димитров. Най-забавно ми стана като поряза истеричния протестър Глишев с "млад задник". Крайно време беше някой да му го каже.

Манол Глишев

"Господари на ефира" не се ли изказаха вече по повод задниците? :D Пък и май е смешно точно агент Кардам да говори за номенклатурата. Така или иначе, статуята се оказа лошо направена.

?

Що за "авторитет" цитирате? Вярно ли им гледате словесните фойерверки?

Фалшив проф.

Какъв учен? Този чичко е най-обикновен фалшификатор и комуноид простак.С такъв не се спори. По него само се плюе.А паметникът е смешен. И не се връзва с прекрасната композиция на Атанас Далчев.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.