Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

41-годишен мъж от Перник е задържан, след като нахлул в училището на сина си и набил негов съученик, съобщи радио "Дарик". Само намесата на учителите и подадения сигнал в полицията е предотвратила разрастването на саморазправата.

Помощник-директорът на учебното заведение подал сигнал в полицията, че родител на един от учениците в школото влязъл и ударил съученик на сина му. Незабавно на място пристигнали полицаи от Първо РУ-Перник, които задържали побойника.

Разяреният родител се саморазправил със съученика на сина му и отправял нецензурни думи и заплахи към учителите, вероятно след въпрос за спречкване между двете деца, което възрастният се опитал да компенсира с юмруците си.

По информация на запознати, става въпрос за шестокласници. За случая са уведомени Отдела за закрила на детето в Перник и Районната прокуратура.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.