Наказание от 3 до 10 г. за въоръжен грабеж ще иска прокуратурата на семейството, което стана "хит" в интернет с видеозапис как ограбва магазин. Боряна и Рангел Рангелови казаха днес пред Софийския районен съд, че не са знаели какво "им е станало" и че съжаляват.

СРС ги остави в ареста, въпреки че имат 3-годишно дете и са с чисто съдебно минало. Преди това защитата им пледира, че решението им е било спонтанно, защото в магазина на столичния пл. "Македония" в момента е нямало други клиенти.

Както Клуб Z вече писа, собственикът на магазина разпространи в социалните мрежи видео от охранителната камера и така двамата бяха разкрити. На него се вижда как двамата роми не се сещат дори да изчакат продавачката да отключи касата и в крайна сметка си тръгват само с няколко кутии цигари. После се оказа, че са изтървали и единия си мобилен телефон на местопрестъплението.

Рангелови са от монтанското с. Медковец. "Не са от лоши деца и не са били в голяма немотия", казаха пред Клуб Z хора от селото. Боряна учи в София за рентгенов лаборант.