Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Собственик на столичен магазин качи във фейсбук профила си запис как жена и мъж обират продавачката, която в момента е на смяна с пистолет. Първо жената я занимава, правейки се, че ще купува цигари. В един момент нахлува мъжът с анцуг, насочва оръжието и натиска продавачката, докато двамата взимат стока.

Това се случи снощи в нашия магазин. Ако познавате някой от извършителите на грабежа, моля сигнализирайте в най-близкото РПУ или се обадете на 0887030007.
Предварително благодаря!, пише Михаил Русинов

 

Видеото предизвика куп коментари и много хора си го споделят, за да помогнат.

Пред Клуб Z съдържателят каза, че продавачката, която работи за него е над 40-годишна и е в шок. "През цялото време е казвал, че ще я убие, ако не отвори касата", каза собственикът на дюкяна, който е на пл. "Македония".

Двамата обаче са били толкова глупави, че симулирайки, че ще купуват цигари, не са изчакали отварянето на касата, а мъжът е нахлул преди това. В крайна сметка са отмъкнали само стоки, защото н са могли да стигнат до парите. "Това обаче е без значение, защото са съсипали продавачката", каза тъжно човекът.

Той допълни, че след като е публикувал клипа, е получил два анонимни сигнала за самоличността на момичето. То е студентка в първи курс. За мъжа Русинов не знае нищо, но веднага е подал жалба в полицията.

 

 

 

 

Ключови думи

Коментари

franko1880

Горката женица, стана ми жал за нея!

никой няма да барнат,ще се окаже че говедото с пищова е или доносник,или нечие синче. може и да е със ромска жилка и и т.н.

65

Ей, bux, ДТЕПМ!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.