Собственик на столичен магазин качи във фейсбук профила си запис как жена и мъж обират продавачката, която в момента е на смяна с пистолет. Първо жената я занимава, правейки се, че ще купува цигари. В един момент нахлува мъжът с анцуг, насочва оръжието и натиска продавачката, докато двамата взимат стока.

Това се случи снощи в нашия магазин. Ако познавате някой от извършителите на грабежа, моля сигнализирайте в най-близкото РПУ или се обадете на 0887030007.
Предварително благодаря!, пише Михаил Русинов

 

Видеото предизвика куп коментари и много хора си го споделят, за да помогнат.

Пред Клуб Z съдържателят каза, че продавачката, която работи за него е над 40-годишна и е в шок. "През цялото време е казвал, че ще я убие, ако не отвори касата", каза собственикът на дюкяна, който е на пл. "Македония".

Двамата обаче са били толкова глупави, че симулирайки, че ще купуват цигари, не са изчакали отварянето на касата, а мъжът е нахлул преди това. В крайна сметка са отмъкнали само стоки, защото н са могли да стигнат до парите. "Това обаче е без значение, защото са съсипали продавачката", каза тъжно човекът.

Той допълни, че след като е публикувал клипа, е получил два анонимни сигнала за самоличността на момичето. То е студентка в първи курс. За мъжа Русинов не знае нищо, но веднага е подал жалба в полицията.