Свършиха билетите за финала за Купата на България между "Левски" и "Черно море", който е в събота от 20:00 часа на стадион "Лазур" в Бургас.

Днес ръководството на "сините" пусна последните 600 пропуска, свършили за около пет минути. На опашката на касите пред стадион "Георги Аспарухов" останаха още поне стотина запалянковци. Някои чакаха от ранни зори и в продължение на часове, но нова партида няма да има, тъй като арената в квартал "Изгрев" не е разтегателна. Един човек можеше за закупи най-много десет.

"Левски" пласира по-рано към 11 000 билета. Желаещите са много повече, дори се стигна до скандал и порицание за изпълнителния директор Константин Баждеков от страна на националния фенклуб и тръста "Синя България". Феновете бяха бесни, че финансистът не поръчал по-голяма квота.

А капацитетът на "Лазур" е 16 700 места. "Черно море" получи едва 4000 билета и се предполага, че Професионалната футболна лига, която администрира турнира, ще раздаде няколкостотин по свои канали. От съображения за сигурност капацитетът няма как да е максималния.