Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Южнокорейски учител уби и изяде хамстер пред учениците си, разяснявайки им "цената" на живота, съобщи БГНЕС.

Случката станала в интернат в гр. Чонип. 44-годишният преподавател, чието име не се съобщава, научил, че негови ученици издевателствали над животни. Затова решил да им демонстрира каква е цената на живота.

Докато убивал и изяждал хамстера, учителят използвал "ненормативна лексика", целейки да предизвика пълно отвращение към отнемането на живот при учениците. В края на "урока" учителят се извинил на учениците си, а по-късно - на родителите им и колегите си.

Въпреки очевидно добрите му намерения, преподавателят все пак бил уволнен. Той дори ще бъде съден за жестоко отношение към животните на основанието на групова жалба, подадена в полицията от родителите на децата, присъствали на кървавия урок.

Ключови думи

Коментари

Развеселен

изрод

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.