Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ким Чен Ун недоволен от пропагандата във ферма за костенурки

Севернокорейският диктатор Ким Чен Ун се разгневил от пропагандната дейност във ферма за развъждане на костенурки.

Фермата е била създадена от баща му Ким Чен Ир на брега на река Тедонган, недалеч от столицата Пхенян.

Ким бил възмутен, че във въпросното стопанство няма кабинет за изучаване на революционната история на страната.

"Онези, които не помнят заслугите на ръководството на страната, не са способни да управляват производството", отсякъл Ким Чен Ун.

Според него "неспособността на администрацията на това стопанство да усъвършенства методите на организация на работата е проява на некомпетентност отживял начин на мислене".

Ким Чен Ун посочил още, че смята за недопустима "проявата на признаци на пораженски настроения в някои обекти в момент, когато народът и армията, прославяйки Корейската трудова партия и социализма, денонощно се трудят, за да отбележат достойно нейната 70-а годишнина".

Ключови думи

Коментари

Че Ким е идиот -- това е безспорно. За напъна на Клуб З да го задмине по идиотизъм в заглавието и подзаглавието вече може да се спори.

тука е така

Няма нужа чак толкова да прекаляваме с пропагандата,че комунизма и ким са най-тъпото нещо на света няма спор ама чак такива статии да четем,аре у лево!

клубзъ :)))

Хаха, какви директиви следвате тарикати. Абсолютни лъжи се публикуват за Северна Корея, от това, че предават финал за световното по футбол с участник страната си, то не бяха разстрели, че някой спал, сега костенурки Ви се привиждат. Това нали знаете,хче е ЛЪЖА отгоре-до долу. Тази информация, която транслирате безкритично към нас е изфабрикувана и предназначена за краварите от САЩ. Не ни подценявайте толкова, ние сме част от Европа!

този знае как да ръководи държава и проблемите му са сведени вече до животинския свят ,при нас проблемите са самоубийства и ниска раждаемост при хората

choss

Айдеее, администрацията на това стопанство уйде храна на костенурките.

Булгар

Следва разстрел на всички, които се грижат за костенурките, заедно със самите политически неориентирани костенурки със 120 мн оръдие.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.