Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Естрадната прима Лили Иванова вдигна на крака снощи препълнена концертна зала в Лондон. А цените на билетите, които бяха от 32,50 до 48 английски лири, явно не изплашиха феновете ѝ на Албиона. Атмосферата на събитието може да бъде усетена от следващото любителско видео.

Концертът на Лили Иванова бе в лондонския клуб Troxy. Това е една от най-популярните концертни сцени в Източен Лондон, между районите на Сити и Канари Уорф. Сградата е открита през 1933 г. като луксозен киносалон с капацитет над 3500 души, впечатляващо фоайе с огромни огледала.

През годините Troxy е домакин на много световни премиери и звезди от ранга на Петула Кларк, Клиф Ричард и Кларк Гейбъл. Клуб Troxy в момента е своеобразен мултифункционален център за различни културни и развлекателни събития – концерти на живо, корпоративни и частни мероприятия. 

Ключови думи

Коментари

Хем фурор, хем пред 2000 души. А капацитетът бил 3500. И освен това всеки, който е ходил на концерт или театър в Лондон, ще е наясно, че с 32.50 лири ще получи място с ограничена видимост. Жива и здрава да е Лили Иванова, но да наричаме нещата с истинските им имена. Доколкото ми е известно, по официални данни в Лондон живеят около 30 000 българи. Та къде е фурорът освен в заглавието?

Абе, не разбра ли, че фурора е в това, че е още жива, а помни Наполеон и че не се е ... изпущила на сцената, или поне не се е видяло...

Петрова

Когато и вие на тези години направите нещо такова, тогава пишете глупостите си!

Най-голямото постижение на българската археология след вампирското погребение.

Вержиния

Не ми е ясно в какво се състои фурора, като има 3500 места пък са заети само 2000. Че те цените на билетите по-евтини и от България, като ги сравним с доходите!

Групар

Аз съм от поколението Бийтълз,Ролингстоунз,Лед Цепелин...това слушахме ние през 60-те .Ние измислихме думата"купон".Нас ни стрижеха "кичетата".Нашите джинси цепеха ченгетата.Ние мъкнехме "мамбото" по купоните.А тъпите селяни слушаха лили иванова и маргарита хранова и подобни народни певици. Това е положението селенията е на мода!Пейзаните “прогледнаха” и най-далеко виждат днес. Затова винаги щи си останеме пейзанска държава и "селски пръчки"! А там са били само български гастарбайтери!Страхотен успех сред аутсайдерите.

ано

Какви сте злобари не е истина :) 1во залата е с капацитет 2000 за хора с МЕСТА в СЕДНАЛО положение. Залата беше претъпкана и нямаще ни 1 свободно място. 3500 предполагам включва и другите отделения на самата зала (отделни от тази сцена) тези, които включват хора без места тоест прави, само че такива не се продаваха на този концерт :) Та скъпи завистливи комплексирани сънародници, които сте коментирали по-отгоре (с изключение на Г-жа Петрова) - когато не сте били някъде и не сте свидетели на нещо и изобщо не сте запознати, си замълчете вместо да ръсите злоба и да се изказвате с омраза. Концерта беше невероятен, всички в залата както и самата Лили беше обвзета от емоция и всички бяхме на крака. След всяко изпълнение публиката избухваше в аплодисменти. Всичките песни бяха прекрасни. Невероятен беше и оркестъра. Лили е неповторима, една и единствена и вместо да се радваме, че имаме такова съкровище, вие злобеете :) Погледнете репортажа по БТВ да видите залата

Мери

Казва се за "седящи",които от време на време могат да стават за бис.А пък хората с места за седнало положение могат само да легнат,защото тавана вероятно е нисък. Извинете за безпокойството.

Фактите не са омраза, злоба или завист. И не виждам защо да харесваш "съкровището" Лили Иванова се въприема като патриотичен дълг.

Мери

Тази бабичка няма грам достойнство.Трябваше отдавна да се оттегли от сцената,а не да "цапа" ефира с старческа премодулирана фонастения,и за капак да предизвиква сексуални фантазии на млади мъже с предизвикателно,напълно неподходящо за възраста и облекло.

Gogo

Ха - ха Дънкан Маклауд пял в Лондон !

Ти даже не си Дънкан Маклауд, дори това не можеш...всъщност, можеш ли нещо освен да си чикиджия....?

тошо реформатора

Тая па си напрай парите повремето на комонизма. Как яприемът у Лондон?

straxotna e no zahto nqma bileti ve4e v Ryse

Щерев

Щот бабиняко не мой да докрета до Русье бье! Ферщеен?

Има, в бензиностанции QMV.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.