Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Петима пътници пострадаха при странично сблъскване на трамвай и автобус на столичния булевард "Рожен", съобщиха от СДВР. Произшествието е станало около 15:30 часа, като двете возила са се ударили странично. Всички пострадали са пътували в трамвая.

Заради инцидента за няколко часа беше прекратено движението на трамваите с номера 11, 12 и 19 в района на квартал "Връбница".

Екипи на „Бърза помощ” са прегледали пострадалите на място, а две пътнички са транспортирани в "Пирогов", където са преминали изследвания и прегледи заради наранявания в горната област на краката, след което са освободени, съобщи агенция "Фокус".

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.