Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Потретите на Сталин, Ленин, знамена със сърп и чук и с надписи БКП. Реквизитът беше изваден за традиционното честване на 9 май пред Паметника на Съветската армия. Церемонията, с която се отбелязаха 70 години от победата над хитлеро-фашизма, включваше полагането на венци и цветя, бели гълъби, факли и балони, духова музика и знамена. Представители на руското посолство, ръководството на БСП начело с Михаил Миков, АБВ, леви и крайнолеви организации, комунистически формации, ветерани от войните пристигнаха пред паметника. Дикторски глас тържествено редеше видните участници, които поднасят цветя. Сред тях в първите редици се оказа наскоро отреклата се от Бареков Нешка Робева.

Червено знаме със сърп и чук на фона на Паметника на Съветската армия.
Знаменосецът се оказва ...Манчестър Юнайтед.
На раздумка под знамето на БКП. 
Честването не мина без портрети на Сталин. 
Поднасяне на венци.
Музика, знамена, цветя и...Нешка Робева.
Разкаялата се привърженичка на Бареков е на първите редици на днешното честване.
Освен Нешка Робева има и активно присъствие на висшия клир.
На митинг като на митинг - на рамо с вожда и учителя Ленин.
Продавачка без маркетингов нюх предлага българското знаме.
Танк и карамфили.
Всценария на тържествата влизат и деца с гълъби.
И балони.

 

Ключови думи

Коментари

Деян

Жалки ренегати!

дебелян пеевский

и кумунистите, и десните ни все селяндури.

Зависи за кои десни говориш, ако визираш ГЕРБ си прав.

малоум крутунков си ти...

Ужас в сърцето

За тази кукумявка "смешка" знаем всички каква е,но децата,децата............защо????

ЕДИНСТВЕНАТА ИСТИНА

НЕШКА ТОДОРОВА ЖИВКОВА # НЕШКА ЛУКАНОВА # НЕШКА ЖАНОВА ВИДЕНОВА # НЕШКА АЛЕКСАНДРОВА ТОМОВА # НЕШКА ПЪРВАНОВА # НЕШКА БАРЕКОВА # - ВСЕ ЕДНА И СЪША КАРИКАТУРА

много лошо

Русия (особено СССР) нанесе на България НЕИЗБРОИМИ щети; затова споменавам само пораженията от последните 25 години (3 000 000 избягали българи от руските паметници и храмове в България – символ на НЕСМЕНЯЕМАТА болшевишката олигархия ) . . .

Евстатий

И нито едно Европейско знаме.... А било денят на Европа. Жалки комунистически продажници.

...

Какъв ден на Европа те гони бе?

Доста Думовска

ДА ТЕ ЕБА У ЦЪРВУЛА ЕВРОГЕЙСКИ ! ХОДИ БЪРШИ ЕВРО ЗАДНИЦИ, ЗА ИБРИК СТАВАШ И ЛАПАЙ ЕВРОКУРОВА

Все по-рехави стават и това е добре, но и животът ни отиде от тези гадове.

В тази сбирщина нямаше ли поне един българин, за да развее и българското знаме?

...

Ще се задавите от злоба нещастници :))))) Ние празнуваме, пием и пеем :)))) Нещо Ви се привижда, че оредяваме. Хахаааааа, оредяваме само в промитите Ви мозъчета.0 Ще се върнем пак! След големия геополитически сблъсък с предизвестен победител, отново се връщаме. Няма как да промените факта, че България и Русия са православни братя. След 15 г., сме в Руската орбита, барабар с континентална Европа. И си пазете децата. Ще носят клеймото на родителите, които сега са върли русофоби. И ще ги наричат еничари, както Иво Инджев днес нарече своите. Вашето малоумие не ни интересува. Мислете за бъдещето на децата си!

THE REFORMIST

За тези заплахи подлежиш на съд за противодържавна дейност и заплаха за конституционния ред. Как не те е срам да нарушаваш Конституцията?!

Злобата ще те задави тебе малоумнико, защото виждате че никой не ви бръсне за жълта джанка.

+++

Добре, че ви нахраниха комунистическите мекерета от съеЦките похдни кухни, иначе за идеята ви нямаша да има и 10% от тая гмеш.

Баща ти и майка ти събраха ли се?

cos

И българската църква им благодари за избитите и унищожението на вярата. Не знам какво още по-лошо трябва да направи една страна на друга за да престане да изпитва ирационални симпатии към нея.

ох

Това е заболяване на българстата църква и се нарича - САДОМАЗОХИЗЪМ.

az

А тия полувоенни-полу-малоумни недоносчета с български стари камуфлащи и колорадската лентичка като какви се изживяват,трета партизанска дружина ли?

колорадски бръмбар

.... Освен Нешка Робева и Сталин има и активно присъствие на православния ДС-клир....ха ха ха...егати гнусното сборище

кирил

100-200 сенилни идиоти, с единия крак в гроба - добре, още малко ще ги потърпим и Господ ще си прибере верисиите... :-)

Буров

Трябва да се демонтира този позорен и насила натрапен ни фундамент. Срамно е в центъра на европейска София да стои паметника на една окупаторска армия. А за тези родоотстъпници с портретите не си заслужава да се коментира!

...

Нешка обича Сталин. Та тя си е Робева.

Новият

Моделът КОЙ - Кой ни "освободи" от турско робство и после КОЙ ни зароби??? Кой ни "освободи" от фашизма и КОЙ ни зароби след това??? КОЙ!? КОЙ!? КОЙ!?

лозунг

И ПРЕДИ, И СЕГА ПУТИН Е СВИНЯ!

Charley

Явно отчетата още не са разбрали, че България е "напуснала" Египет и все още се кланят на Фараона, на този, който се поруга с храмовете и религията им.

Николов

И защо е тази ирония, тоя подигравателен тон? Или по-точно това е жалкото безсилие да обясниш за себе си защо тези хора са развълнувани и просълзени на такъв паметен ден. Такива автори ,с такива статии-- на бунището на времето!

Прав си Николов. Ти ще ги приемаш на бунището на времето, като му дойде времето.

Николова

И дечицата ви там-на бунището или при майка ви руска! А не по Европа и Америка!

роско

Жалко е, разбира се! Как да го обясниш? Първото нещо, което ми идва на ум е, че се просълзяват, защото са вярвали на вождовете си, а са останали гладни и излъгани? Може би не е това. Втори опит. Може би се просълзяват, като гледат как техните другари-комунисти си построиха гадния капитализъм, а за тях не остана парса? Може и да бъркам. Трети опит: Може да са спастрили някой лев и да са изпратили внуците да учат на Запад, а те не са се върнали? Тук най-вероятно бъркам, щото те по презумпция и генитично са тъпи........ Реват, щото държавните заплати са ниски, а те са окупирали цялата администрация....... Колкото и да продължавам, това са едни жалки хора, нищожества. Истината е, че не могат да ни газят както преди, затова реват. Честит Ден на Европа!

Рад служить!

Най-силно ни впечатли военно-полевата кухня с чорба. Много социално! Не всички са заслужили черно хайверче, кому с малката, а кому с голямата лъжица!

ОТ КОМУНИСТИ* НИЩО ДРУГО НЕ СТАВА

- народна мъдрост - _____________________________________ *потомците и роднините на АБпФК (закоравели убийци), техните слуги и клиентела, заедно с КДС/КГБшпионите - всичките вкупом Руска агентура

Уточнител

ОТ КОМУНИСТИ* НИЩО ДРУГО НЕ СТАВА - народна мъдрост - ________________________________ *потомците и роднините на АБпФК (закоравели убийци), техните слуги и клиентела, заедно с КДС/КГБшпионите - всичките вкупом Руска агентура

agent

Съветската"пияна,свинска" армия унищожи България и българите,върна ни 100 години назад,унищожи вярата,демонизира народа,а ДС-поповете са благодарни-ужас и безумие! Долу Руската империя!Долу!Долу!

Уточнител

ОТ КОМУНИСТИ* НИЩО ДРУГО НЕ СТАВА - народна мъдрост - ________________ *потомците и роднините на АБпФК (закоравели убийци), техните слуги и клиентела, заедно с КДС/КГБшпионите - всичките вкупом Руска агентура

Че

Пачавра!

На братушките — ОСВОБОДИТЕЛИ

Изминало време, но няма забрава За руските воини — горди деди За тяхната сила и храброст, и слава ЗА ТЕХНИТЕ ВНУЦИ С ЧЕРВЕНИ ЗВЕЗДИ Няма по-мило, по-свидно богатство И няма по-верен, по-бащински щит ОТ БЪЛГАРО-РУСКО СЛАВЯНСКОТО БРАТСТВО Излято от огън и кръв, и гранит!

Изглежда, че добре си се почерпил на клоунадата. Мий си краката и лягай. Явно почерпката ви е била в повече или вече не можеш да носиш. Дано се събудиш!

Под крушата

Още ли си жив бе, кукумицин?

User

МРЪСНА ГАДНА КОМУНИСТИЧЕСКА СЕКТА. ЖИВЕЕЩА В СВОЕТО НЕБИТИЕ. НАРОД БЕЗ ДЪРЖАВНОСТ И СТРАНА.БЕЗ СТОЛИЦА. БЕЗЗЕМНИЦИ.ЖИВЕЕЩИ НА НЯКАКВА ПЛАНЕТА БЕЗ КИСЛОРОД. СКАПАНИ ДОЛНИ ТАЛИБАНИ.....................

Цветан Георгиев

Специално за другарите... да им поясня нещо.Само дати. Фактически Втората световна война започва на 23 август 1939 с пакта Молотов-Рибентроп. С него двете войнолюбиви държави си разпределят зоните за заграбване. Военните действия започват на 1 септември 1939 - Германия напада Полша.На 17 септември 1939 СССР напада в гръб Полша и воюва на страната на хитлеристка Германия. На 22 септември 1939 победителите Германия и СССР правят съвместен ПАРАД НА ПОБЕДАТА в Брест.На 22 юни 1942 Германия изненадващо се обръща срещу досегашния си съюзник СССР. Германия подписва капитулация на 8 май 1945, но войната НЕ Е ПРИКЛЮЧИЛА.Тя продължава в Далечние изток с Япония. На 6 август 1945 американците хвърлят първата атомна бомба. На 9 август 1945 хвърлят втората атомна бомба. В същия ден СССР се намесва в далекоизточната война. Япония подписва капитулация на 2 септември 1945 Най-дълго участва във Втората световна война Великобритания - от 1 септември 1939 до 2 септември 1945

aniiiiii

zdr na vsi4kiiiiiiii

Жанета Евегниева

Здр :D :D :D ☯☯☯ xaxaxaxa

С праздником, братушки!

9 май зове: НАТО да се измете! Победихме фашизма, ще победим и НАТО. 1945 стигнахме до Берлин, сега през 21 век ще стигнем и до ФАШингтон. Да му мислят краварите на кое говедо под опашката ще се наврат.

подопашатко

КАто каза за говеда, мисля че ти си добра алтернатива да ти се навра отчасти.

Kiflichka

✾ ✽ ❀ ❁ ✿ ❃ ❋ ❣ ❤ ♥ ❥ ❧ ❦ ღ ♡ Ⓐ ☭ ✯ ☪ ☫ ✡ ☮ ✌ ☻ ☺ ㋡ ツ ヅ ❅ ❄ ♪ ♫ ♩ ♬ ♭ ♮ ♯ ∫ ∬ ∭ ∮ ∯ ∰ ∱ ∳ ☄ ☂ ☁ ☃ ☼ ☀ ✺ ☾ ☽ ℉ ℃ ☈ ☒ ✘ ✖ ♈ ♉ ♊ ♋ ♌ ♍ ♎ ♏ ♐ ♑ ♒ ♓ ☣ ☢ ☠ ✇ ♀ ♂ 유 웃 ☏ ☎ ✆ ∞ ⌘ ☚ ☜ ☝ ☟ ☞ ★ ✰ ✪ ✮ ✭ ✫ ✯ ✬ ☆ ✧ ✩ ✦ ☯ ✈ ☤ ✏ ✎ ✐ ✍ ✉ ♨ ☬ ✁ ✂ ✃ ✄ ➣ ➤ ➢ ➟ ➦ ➦ ➡ ➸ ➙ ➛ ♐ ➲ ✔ ✓ √ ☑ ☌ ⌚ ⌛ † ☨ ✞ ✝ ☥ ☦ ☓ ☩ ☧ ☬ ☸ ♁ ✙ ♆ ‡ GOTINI EMOTIKONI A?

манго

ко, не!

Развеселен

много шум вдигаха за толкова малко хора. я тебя люблю, я тебя фък ю

турлю Гювеч

Милата Нешка.Одъртела и съвсем изпростела.А може и да не и се е ходило ,ма ДС разведката да я е доложило... НО! Къде е Баркли? Къде е Тоя пастир на заблудените овце? Аааа,да.У Брюксел е тая подлога.У хубавия си апартмънТ,купен с големия му меринджейски хонорар получен от една телевизия,дет сега и зимат съРвъро за обезпечение...Оттам да ни решава Евросъдбините.Заедно с червената фурия Илианка Йотова. И с още две три такива птици...народе...НАРОДЕЕЕЕЕЕЕ ! ! !

Браво, попе! Ега ти гротеската!

КОГА ЩЕ СЕ ПРЕМАХНЕ ТОВА ПОДОБИЕ НА ПАМЕТНИК. СИНВОЛИЗИРАЩ АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ СМИСЪЛ ?

JALKO

Другари РУСОФИЛИ, Защо децата ви учат или живеят на запад ? Защо парите ви са в западни банки ? Защо карате Мерцедеси, а не Запорожци ? Защо НИКОЙ НЕ емигрира на изток ? Защо криете, че когато Русия окупира България НАШИТЕ синове ще воюват в Дагестан и Авганистан – докато ВАШИТЕ купонясват на запад ? Защо така аругантно ни лъжите ? ЗАСРАМЕТЕ СЕ !

СмЕх

Сталин и чорба... Просълзих се от смях. Някои са останали ментално на онова ниво и време и за 70 години не са мръднали милиметър. Чак и от съжаление шсе просълзя.

!

Вещица

Атанас

За едно съм благодарен на Дудука: изобличи подлогата Нешка.

В

МАСТИЯ

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.