Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

БРЮКСЕЛ—България е против икономически европейски икономически санкции срещу Русия в отговор на анексирането на Крим.
Това заявиха днес министър-председателят Пламен Орешарски и лидерът на БСП Сергей Станишев преди започващата по-късно среща на върха на Европейския съюз.

Те се обосноваха с тежките икономически загуби, които страната ни може да понесе.

Според Орешарски никой в Европа няма точна оценка на въздействието, които биха имали търговски санкции срещу Русия и от нейни евентуални реципрочни действия. По думите му страната ни няма да е сама в тези си опасения. 
Тя обаче би подкрепила замразяване на активи и забрани за пътуване на още руски представители. В понеделник ЕС наложи такива санкции на 21 такива лица. 
Двадесет и осемте държави в ЕС не са единодушни за следващата серия санкции,  които да наложат на Русия. На предишната си среща на върха на 6 март те решиха, че наказателните мерки ще нарастват, ако Русия не промени политиката си спрямо Украйна.
Постоянните представители на европейските правителства заседаваха да 3 часа /4 часа българско време тази сутрин/ в безуспешни опити да изработят обща позиция.

В черновата на заключителния документ н а срещата частта за Украйна остана празна до последния момент. 
Нейният предварителен текст е бил засекретен и раздаден на постоянните представители в номерирани бройки, научи Клуб Z от дипломатически източници.

Говорейки по отделна вътрешнополитическа тема, Станишев отрече брат му да е получавал концесия на местността Карадере и определи съобщенията за това като измислени. Той каза, че не знае каква точно е връзката на брат му със случая.
Какво казаха Орешарски и Станишев – oчаквайте видео материали.

Ключови думи

Коментари

Деян

Няма да се делим на фили и фоби, но Станишев ще си работи как гражданин Советского союза, какъвто е по рождение и през по-голямата част от живота си.

Чистачът

Рубладжии! Жалки, продажни мърши.

Не става въпрос за русофили и русофоби, а за комунофили и диктатурофоби.

Index

По-голями мекотели трудно можехме да имаме за управляващи. Да му се догади на човек! На един въпрос не могат да дадат категоричен отговор, вечно мънкане, вечно овъртане, не че пак няма да стане ясно на кого козируват, ма така, ако може да се покрият, изобщо да не се вижда че ги има.

Народе, много си прост!:)

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.