Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Възкръстването на врачанския торов гигант "Химко" се отлага, след като нито един кандидат не се яви на организирания от синдика на предприятието търг за активите на фалиралия химически завод.

Всичките земи, сгради, инфраструктура и оборудване се предлагаха за 28,6 млн. лв. на търг с тайно наддаване. Очакваше се в наддаването да се включи БЕХ, но оферта и от там не дойде. Преди три месеца икономическият министър Драгомир Стойнев обяви пред червения официоз "Дума", че държавата ще налее 50 милиона лева в национализацията на неработещия завод.

Евентуалните кандидати за торовия завод вероятно очакват втория търг за предприятието. На него активите бившата врачанска гордост ще бъдат предложени с 20% по-евтино. 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.