Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ръководството на „Ботев“ Пловдив направи няколко промени в управлението на клуба. Шефовете на „канарчетата“ са провели извънредно Общо събрание, на което са взели решение да освободят двама от членовете на Съвета на директорите – Марин Бакалов и Емил Тиберов, както и председателя на съвета Юли Попов.

В управлението на „Ботев“ Пловдив влиза Иван Джиджев, който е президент на баскетболен клуб „Левски“ и член на Управителния съвет на Българската федерация по баскетбол.

Ето и цялото съобщение, публикувано на официалния сайт на клуба:

„Във връзка с необходимостта от допълнителни мерки за организационното укрепване на ПФК Ботев се проведоха извънредно общо събрание на акционерите и заседание на съвета на директорите на ПФК Ботев АД.
Извършени са следните персонални промени:

Освободени са като членове на Съвета на директорите Марин Бакалов и Емил Тиберов.

Избрани са за членове на Съвета на директорите Бисер Лазов и Иван Джиджев.

Освободен е като председател на съвета на директорите Юли Попов, за председател на съвета на директорите е избран Иван Джиджев.

Иван Джиджев е роден в Пловдив. Завършил е гимназия с преподаване на руски език „Иван Вазов“, а след това Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Работил е като съветник в Министерския съвет и в редица международни компании. През последните десет години е изпълнителен директор на Велдер Груп - компании, специализирани в разработка и управление на инвестиционни проекти. От 2009 година е президент на баскетболен клуб „Левски“. Член е на Управителния съвет на Българска федерация баскетбол.

Направените промени имат за цел да доразвият възможностите за бъдещия просперитет на клуба и заемането на полагащите му се позиции в Националното първенството, Купата на България и класиране за лига Европа.“
Днес „Ботев“ Пловдив излиза срещу „Левски“ в четвъртфинал реванш за Купата на България. Двубоят е от 14,00 ч на стадиона в Коматево. В първия мач „Левски“ би с 3:1. След края на срещата се очаква старши треньорът на „жълто-черните“ Станимир Стоилов да обяви какво ще е бъдещето му.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.