Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Цветан Василев публикува на сайта си обръщение и благодарност към служителите на КТБ АД. В него той им благодари с дълбок поклон, казва, че мнозина мечтаят за Прокурорска Република България, напада поименно шефа на Върховния административен съд Георги Колев и говори за "бункера Берлин", от който идват заповедите.

Ето и целия му текст:

Скъпи колеги и приятели,

Обръщам се към Вас в този непоносимо труден момент за всички нас, за да Ви благодаря още веднъж за коректната и всеотдайна работа през всичките тези години.

Независимо че пропагандата на отровените медии продължава да бълва нелепости за КТБ АД и Вас, нейните достойни служители!

Независимо че политиците се надпреварват да говорят безсмислици по проблеми, които очевидно отдавна са надхвърлили нивото на тяхната компетентност!

Независимо че мнозина от Вас продължават да бъдат мишени на поквареното Следствие и Прокуратура в животинския им стремеж да „фабрикуват доказателства“, за да угодят на тези, на които им почервеняват ушите, когато им раздават заповеди от бункера Берлин!

Независимо че Вашите колеги от останалите банки се държат, като че ли нищо не се е случило и не ги засяга. И сякаш са имунизирани срещу това да им се случи нещо подобно. Нека да не им го желаем! Но аз съм убеден, че при подобна безпощадна и безпардонна атака, те не биха издържали дори един ден.

Не мога да разбера обаче позицията на синдикатите! На тях не би трябвало да им е безразлична съдбата на всеки отделен човек, особено неправомерно съкратен в нарушение на българското трудово право! Не мога да разбера и позицията на Омбудсмана! Ако той не е в състояние да сигнализира държавни органи и институции, и в частност Конституционния съд, от името на потърпевши граждани, то кой - зависимите депутати, които гласуват както им наредят партийните лидери? Или още има ангажименти към тези, които му прекратиха мандата като Председател на Върховния административен съд (ВАС) в полза на Георги Колев?! Същият, който вложи целия си „професионализъм“ като Председател на съдебния състав на ВАС, за да прочете максимално бързо „смъртната присъда“ на КТБ АД, решението за която е било взето доста по-рано. Защото как по друг начин можем да си обясним, че ВАС потвърди решението на БНБ да отнеме лиценза на КТБ АД на базата на документи, които никой не е виждал, и не позволи на никого да го обжалва в разрез с практиката на Съда в Страсбург? Затова пък мечтата на Колев за Конституционния съд става може би все по-реална! Авторите на покушението срещу КТБ АД умеят да се отблагодаряват за „добри“ услуги.

Дали някой си дава сметка за униженията, на които сте подложени всеки ден? Или пък за безпътицата, пред която Вие и Вашите семейства сте изправени? И то само защото сте служители на Корпоративна търговска банка АД? Кой дава указанията на колегите от останалите банки да не Ви приемат като клиенти? Дотам ли стигнахте в моралното си падение, господа от Следствие, Прокуратура и БНБ? Колко закононарушения трябва да извършат подопечните на Иван Искров и на Фонда за гарантиране на влоговете на гражданите, за да се разбере, че живеем в безправова държава, в която човешката съдба и живот нямат значение за никого?

Всъщност България напоследък уважава човешките права само на мърши, които слугуват на идеолозите на бленуваната от някои Прокурорска Република България!

Искам да Ви помоля – не унивайте! И се гордейте, че сте били част от екипа на една от най-добрите банки, за която никой не беше казал лоша дума! Никой от тези, които работеха с банката и с нас. Нямам предвид драскачите на Прокопиев, нито пък „медийните клоаки“ на Пеевски! Говоря за онези – истинските, непредубедените!

Вярвайте, че служителите на нито една от останалите банки в подобна ситуация не биха се радвали на респекта и уважението на своите клиенти! Затова ни завиждаха! Защото бяхме по-добри, по-коректни, по-етични и по-успешни!

Не съжалявайте за нищо и не падайте духом! Който може да гради, винаги ще построи нещо ново, а който може само да руши, в един момент ще унищожи и себе си! Животът продължава!

БЛАГОДАРЯ ВИ! ДЪЛБОК ПОКЛОН!

 

В бележка под черта следва следното уточнение:

Обръщам се към истинските служители на КТБ АД, а не към тези, назначени от БНБ и нейните некомпетентни квестори в периода на унищожителния й надзор върху банката. Едва ли широката общественост знае, че десетки служители на КТБ АД бяха неправомерно съкратени от квестурата, като на тяхно място бяха назначени случайни хора, без подбор, на заплати чувствително по-високи от тези на неправомерно съкратените служители!

Ключови думи

Коментари

SRQBoyboy

а твойте заповеди откъде идват умнико? От сараите в Бояна ли? По-добре България да е командвана от бункер в Берлин, отколкото от промосковската червена мафия! Сега се сетил да държи морално проповеди и да обвинява всички други, но не и себе си за катастрофата на КТБ. Защото така му е много по-удобно, иначе ще трябва да направи изповед, че е бил кукла на конци, дърпани от политичеките кръстници.

Има предвид хотел Берлин на Пеевски. Затова сте получили минуси. И аз сложих, не за да злорадствам, а за ориентир на хората, които имат по-малко време да търсят информация.

блуман

Ако не си разбрал от манипулацията в настоящия сайт, обръщението на Цветан Василев е към служителите на банката, които са третирани неправомерно. Той не е дал интервю, въпреки че всички са го препечатали. По-добре прочети цялото интервю на персоналния му сайт и тогава си давай мнението.

222

Само да попитам,ТВ7 към кои медии да я причислим?

Не бях вложител в КТБ

Пропей ни,пропей ни още нещичко! Няма вече щастие за тебе.Направи и други нещастни.Подари малко зрелища на нас,балъците!

Николов

Каква промосковска червена мафия, какво разстройство ви тресе? Нима не е ясно,че съсипването на КТБ, от която всички цоцаха, се договори между двамата "генералисимуси", които управляват страната.Единият каза дай ми властта, другият каза дай ми банката. Стига сте търсили под вола теле Само едно е вярно в тия редове Живеем в безправна държава. Всъщност- всичко е бутафория, картон вместо истински темели.

Щом всички са цоцали, няма как да е съсипана напоследък, нали. Бихме могли да кажем дооглозгване и заравяне на скелета да не плаши гаргите. И да, хората зад Пеевски имат пръст в това. Ами тези зад Василев? Колко дълго още можеха да поддържат лустрото на т. нар. банка?

"Клуб Z напомня, че Цветан Василев все още е в Белград, след като бе обявен за международно издирване..." Всъщност е в Белград след като беше във Виена ПРЕДИ началото на цирка.

дебелян пеевский

"По-добре България да е командвана от бункер в Берлин, отколкото от промосковската червена мафия!" - не мога да ви кажа колко много се радвам, че има хора, които мислят така. Естествено, че е по-добре да се управлява от бункера в Берлин, отколкото да се живее в държава, която се управлява като някакво подобие на справедлива демокрация, с правила, които важат за всички. За последното трябва и популацията да порасне.

Злобата ви издава. Не звучите като това, на което се правите. Звучите като себе си.

дебелян пеевский

Понеже се пише за "опорни точки", пазвалите да утачним неколко факты, които, как сказал поетът, са весчь упрямая. Итак, лаборантът и неговият партиен файтон от радани имаха ли сметка там? О, ДА, имаха. Казаха ли ни колко лихви са взимали и срещу какво? О, НЕ, защото е некак си неудобно. Веждито гербавия имаше ли сметка там? О, ЙЕС, ЙЕС, имаше. Разбрахме ли колко лихви е прибирал? О, НЕ, кофти некакси. Бюреков беше ли финансиран от Мустака? О, ЙЕС, БЕЙБИ, ЙЕЕЕЕС! Беше и още как. А всички ли бяха над покрития лимит? Йес, всички. А дадоха ли им дата на фалита, подходяща за уредените цесийки? О, ЙЕС. Не само дадоха, ами и пуснаха компроматче на искров, когато БНБ реши да заведе дело срещу тая работа. Духаме ли ние всички, данъкоплатците с достатъчно акъл и без връзки, които немахме влогове там? ОЙЕС, ЙЕССССС! ГИВИТ ТУМИ БЕЙБИ! Не само духаме, ами мощно. Опитаха ли се да ни продадат фалита като причина за заема? ЙЕС, тов. Горанов специално обясни как трябва да се плаща, плаща, плаща. Видяхме ли график на плащанията? Не, защо са им на плебеите такива работи, те са свикнали да плащат. Хубаво преживяване ли е да виждаш навсякъде "опорни точки", докато те яхат? О, ЙЕС, особено ако ти плащат да тролиш.

дебелян пеевский

Ма как само гори дирникът на ръбатата герберастия от фактите по казуса КТБ, кеф да му е на човек да гледа пламъците и минусите...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.