Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Снимката на премиера Бойко Борисов пред магнолите в Банкя стана хит във Фейсбук и намери много последователи. Един от тях се оказа лидерът на "България без цензура" Николай Бареков. Той обаче обогати пейзажа и с домашния си любимец.

"Кучето ни Бари, порода алабай, много обича магнолиите. Порасна много, вече тежи два пъти повече от Мария". Това е текстът на двете снимки, публикувани от Бареков и жената до него във Фейсбук.

Ще е несправедливо обаче ако новият политик бъде упрекнат в плагиатство. Доста преди Борисов да публикува снимката с магнолиите Бареков се бе снимал пред растение в дома си, само че лимоново дръвче.

"Днес си купих лимоново дръвче от кварталния магазин. Животът ми поднася лимони, смятам да си направя лимонада", бе краткият коментар под снимката.

Ключови думи

Коментари

Деян

Плашипутарника ни пробутва стари шлагери. Новото му гадже е Тезжан Наимова.

Javno, texta ne e aktualen. Ot 3 meseza Duduka izgoni Maria i e s Naimova.

SRQBoyboy

Този олигополтик не става и за Фейсбук, подходящ е единствено за Планетата на маймуните...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.