Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

След като се оказа, че много световни държавници няма да уважат честванията в Москва за Деня на победата, заради агресията на Кремъл в Украйна, сега е на ход организацията на зрелищна акция на поддръжници на Владимир Путин и то не къде да е, а в германската столица.

Руският мотопоход "Нощни вълци" възнамерява да проведе на шествие в центъра на Берлин на 9 май. Това съобщи "Ди Велт", позовавайки се на високопоставени източници в сферата на сигурността във Федералната република. Очаквало се шествието с мощните мотори да премине през германската столица и да завърши в Трептауер парк, където е издигнат паметник на загиналите червеноармейски солдати през Втората световна война.

Полицията обаче досега не е уведомена официално за провеждането на такова мероприятие. Според "Ди Велт" когато това стане факт в близките дни, организаторите ще получат отказ.

"Нощните вълци" и техният предводител Александър Залдостанов вече са уведомили полските власти, че възнамеряват да прекосят Полша, за да празнуват Деня на победата над нацистка Германия в Берлин.

Шефът на "Нощни вълци" - приятел на Путин

В Полша вече има ясно изразена съпротива срещу организирания мотопоход. Също и от Германия има ясни сигнали, че Залдостанов и неговите поддръжници, които се очаква да бъдат около 5000, са нежелани. Предводителят на групата е смятан за приятел на руския президент Владимир Путин, а и самата организация се подкрепя от Кремъл.

В случай, че конвоят на руските рокери иска да пътува през Берлин, то трябва да бъде уведомена общината в града. Те могат да го организират и като частно мероприятие. Властите очакват точно това и ще са подготвени, пише "Ди Велт".

Според изданието вече вървели разговори с полските власти мотористите изобщо да не бъдат допуснати на германска територия.

Ключови думи

Коментари

...

Да благодарят, че пращат рокери, хаха, наслаждавам се на безсилието на русофобите. Свиват се като шагренова кожа :))) Тук се отпива ;)

Деян

Къде пък видя русофобите да се свиват бе нещастник? Не само не се свиват, а и ще ви насметем и ще ви прогоним на гъза на географията, а както е всемирно известно - той е в Сибир.

Коко

Ей,нещастник!!!Куфара,влака и ссср!!!

Ники

Нещастници. В целия свят байкърите са символ на свободата (някои и малко отгоре)... в СССР са приятели на диктатора... Каквато държавата, такава и свободата. Нощните вълци са "свободни" да правят каквото си искат, понеже властта им позволява :) пълни нещастници.

Ами освен и ние да стреснем Путя, като му прожектираме некое филмче. Той е голям юнак, но от филмчета много се плаши.

Гой Фокс

Яко! :)))))

Браво! :)

Защо ще им забранявате бе, нали има демокрация, нали има свобода на събиранията, нали всеки има право да организира шествие, нали има свобода на словото???? Ако в центъра на Москва се съберат 5000 души да почетат Немцов - няма проблем за Меркелина. Ама ако в Берлин се съберат 5000 души да почетат загиналите руски войници - има проблем?!?!?!? Май с два аршина се мерят нещата, така ми се струва.

Деян

Абе, ненормалнико, ти представяш ли си 5000 германски рокери по улиците на Москва? Как ще стане?

ха ха

Алоооо, демократите! И рокери ли взехте да забранявате?

Мария Зангова

Немската полиция не е склонна да търпи нарушения на правилата.Като нищо ще укроти т.н."вълци" и ще им покаже обратния път.Най-добре е тези момчета да празнуват 9-ти май в собствената си страна, на Червения площад.Нека там да направят рокерско шоу.

Някой да е споменавал за нарушение на превилата?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.