Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Възможно е до края на месеца на гръцкия министър-председател Алексис Ципрас да се наложи да избира – да плаща дълга на страната си или заплати и пенсии. За двете едновременно пари май няма да има.

Тогава избирателите му ще осъзнаят своя нов избор: орязани или никакви заплати и пенсии. Гърците са разумни хора и изборът им ще е очевиден – за правителство, което все пак плаща някакви заплати и пенсии.

Такова може да бъде само правителство, радващот се на доверието на международните кредитори и на произтичащата от него финансова подкрепа. Правителството на Ципрас засега не може да се похвали с това.

Струва ми се, че стратегията на Европа не е да изхвърли Гърция от Еврозоната, а да накара гърците да изхвърлят Ципрас. Ако все пак не могат без него, Еврозоната ще може и без тях.

На Балканите обаче всичко се учи по трудния начин. Това се отнася и за България.

Ключови думи

Коментари

ЗКойто избяга от Американския съюз ще спечели свободата си, чисти земи и храна!!!

Милен

За Гърция едно голямо Браво!

Иван

За жалост няма Европейски а американски съюз, Америка няма интерес от задрав Европейски съюз и затова с поставени личности един от които е и продажния ни президент тотално се стреми към унищожаване на всички европейски ценности, единственото решение на обединена Еввропа е отделен от нато европейски военен съюз и орграничаване на всякаква американска намеса във вътрешните работи на европейските държави!

SRQBoyboy

Глупости на квадрат! Съществуването на ЕС е резултат от милиардите долари, изсипани от САЩ в Европа по "Плана Маршъл". Съжалявам само, че България се оказа от лошата страна на желязната завеса. Виждам обаче, че много от "коментаторите" са се нацоцали яко с делавлирани рубли и бълват змии и гущери. По-внимателно, да не се задавите в собствената си злъч :-)

Петър

Тук в България Сорос си пусна пипалата и продажни българи са готови за пари да продават родината си както и да дават отрицателни коментари на истината и да дезинформират. Това са платени предателски боклуци!

Познаваш :) не закъсняха минусите на продажнците на Сорос!

Николай I

Както обикновено текстът на В. Желев е на ниво - кратък и ясен, но в случая коментарите във форума са ми по-интересни. Предполагам и на редакторите е ясно, че някои, по-точно някой заработва някакви пари. Не е нужно да си профайлър-лингвист, за да разбереш, че анонимният, Милен, Иван и Петър са един и същ трол, при това не от най-интелигентните и съответно с нисък КПД. Жалка история за жълти копейки.

Петър

Веднага се изевявате соросоидите, но на цялото общество е ясно, колко долна и платена паплач сте.

Иван

Време беше соросоид, даже много закъсня, ще те санкционират американските началници прпдажнико :)

Николай I

Американския Windows има функция за поправка на правописните грешки. Нашият човек да не би да използва някаква съветска операционна система, та написаното освен смешно е и неграмотно. Хайде малко повече старание в работата.

хулович

Ципрасов пошол на хуйп (как Хуйло), въпрос на време,....най много колкото на орешарски хйлович....

...

Кратко и ясно. Ако някой не схваща текста, определено значи, че е пределно тъп.

D

Споделям надеждата, но няма нищо разумно нито в резултатите от изборите, нито в подкрепата за правителството, нито Ципрас и компания са склонни да поставят и защитят какъвто и да е избор честно и открито.

Гърците скоро ще скъсат на Ципрас маслините, така, както руснаците ще скъсат на Путин фамилията.

Николай

Очаквах по голяма реакция от соросоидите, май няма да ви платят подобаващо.., но тук си проличава веднага, как платените подлоги бдят и заработват, като продажни псета. Мисията изпълнена!

SRQBoyboy

по-глупав и злобен коментар не можа ли да съчиниш? тъпо е и изтъркано, освен това не се разбитра къде принадлежиш ти? Николай, който целува рските задни части...

Желев, за Ципрас въпросът кое да се плати първо не седи на дневен ред. То е ясно. Проблемът е , че другарката Меркел иска обратното....

Остават два месеца и половина до свалянето на Сириза от власт.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.