Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Мачът от "А" група между пловдивските "Ботев" и "Локомотив" започна при сериозно полицейско присъствие. Има органи на реда дори в парка пред стадиона. Двубоят се играе на националния стадион "Васил Левски".

Причината за голямата полицейска активност е, че за пръв път Дербито на Пловдив се играе извън Града под тепетата. Това се наложи, защото домакинът в този мач - "Ботев", е наказан с лишаване от домакинство за една среща. По трибуните на стадиона пък има безредици, като агитките и на двата тима хвърлят много димки, бомби и други пиротехнически средства.

Ръководството на "канарчетата" вбеси своите фенове, а и тези на "Локомотив" с това, че разреши билети за мача да се продават само в Пловдив, което бе нелогично с оглед на факта, че мачът ще се проведе в София.

Очаквайте подробности! 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.