Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)
Ключови думи

Коментари

zakkwylde

Е, айде сега, започнало. Гледам, има си и завършено строителство - 4-5 ката, чардаци... А горе трейлърпарка е в най-добрите реднек-традиции. :D

franko1880

Не наядоха се тия, сега и плажа ще го затворят "Само за гости на хотела"

Алчността на простака е безгранична, затова българите няма да ходят на морето, за да фалират простаците.

Айляк

От доста време почивам в Гърция, защото си заслужава - като цена и обслужване, да не говорим като гледка! Пожелавам на алчните копелдаци пълен фалит! Тази година без руснаци, за да разберат, че да печилш не означава да лъжеш и крадеш!

петроф

Отвратително!! Предвиждам в близко бъдеще да процъфти бизнеса с взривни вещества и къртачни машини. Уви, това скоро ще е единственият поминък по Черноморието.

зелен-чук

Да се провери документа, че теренът не представлява дюни. На мен точно на дюни си ми изглежда на снимката.

дебелян пеевский

Плачете, ама си гласувате за герб. Е нема начин да е другояче.

Какво общо има Герб в случая.......?

фхг

да го застрояват и да се свършва. И без тия къщички е пълен леш. Хотелчетата караванките и разните други самобитни постройки го беха довършили това място още преди 5 години

Без коментар!

толкова ги мразя, че чак ми се повръща

a be6e 4udesen kampingg

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.