Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов си пожела още шест мача, в които „Левски“ да не може да вкара гол на неговия отбор. В толкова поредни срещи „армейците“, водени от Екзекутора на „Ливърпул“, не са получавали гол срещу „сините“, като пет са през този сезон.

ЦСКА победи „Левски“ с 1:0 в гол в последната минута на мача и вече води с десет точки на „вечния“ си съперник в „А“ група.

„Шест мача „Левски“ няма гол срещу ЦСКА, когато аз водя отбора? Пожелавам си още толкова. Чудесна победа! Това е любимият ми резултат – 1:0. През по-голямата част от двубоя ние диктувахме темпото на игра. Не искам да звуча обидно, но ние показахме, че можем да победим „Левски“ с всякакъв състав. Изключително съм щастлив от победата. Армейският дух е налице“, сподели след мача Младенов.

Наставникът на „Левски“ Антони Здравков пое вината за загубата на „сините“ от ЦСКА.

„Причината да загубим е изцяло в мен. Щом нападателите не могат да отбележат гол, вината е в треньора. Пропуснахме много положения с лекота, а видяхте, че срещу „Ботев“ (3:1 за купата на „Герена“ през седмицата – б.а.) вкарахме и бихме. Ако ръководството каже да си ходя, ще си отида. Аз обичам много „Левски“ и не искам да преча“, каза Здравков.