Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Докато 

 

С писмо, изх. № 24-00-548/27.12.2012 год., Кмета на Община Царево е изпратил до Началника на РДНСК Югоизточен район общо 5 броя разрешения за строеж, между които и Разрешение за строеж № 162/19.12.2012 год. На 11.01.2013 год. на основание чл. 156 от ЗУТ, служител на РО „НСК” Бургас при РДНСК Югоизточен район е извършил служебна проверка на Разрешение за строеж № 162/19.12.2012 год., като резултатите от същата са обективирани в Констативен протокол от същата дата. Въз основа на извършената служебна проверка и резултатите, обективирани в цитирания констативен протокол, Началника на РО „НСК” Бургас при РДНСК Югоизточен район е постановил Заповед № ДК-11-Б-7/17.01.2013 год., с която е отменил Разрешение за строеж № 162/19.12.2012 год., издадено от Главен архитект на Община Царево на името на „ИФ ФАВОРИТ” ООД, ведно с одобрените инвестиционни проекти. В мотивите на цитирания административен акт са развити подробни доводи за незаконосъобразност на издаденото Разрешение за строеж, както следва: По части „Конструктивна”, „Електротехническа”, „ВиК”, „Пожарна безопасност”, „Отопление, вентилация и климатизация”, „План за безопасност и здраве”, „Паркоустройство” и „Трасировъчен план и проект за вертикално планиране” е положен само кръгъл печат на общинската администрация, без същите да са одобрени и съгласувани от Главния архитект на Община Царево – на посочените части от проектите липсва отбелязване „одобрявам” с дата и подпис на компетентния орган, с което е нарушен чл. 145, ал. 1 и ал. 3 от ЗУТ.

Ключови думи

Коментари

мда

За съжаление еколозите ни са същите като тия срещу които "протестират". Публична тайна е че родните природозащитници вземат пари за да си организират протестите и да лаят срещу неудобни за тях олигарси. Някои от тези зелени сдружения дори се опитват да влизат в парламента и използват "зелените" теми за да подлъжат повечко избиратели.

zakkwylde

Зелените милиции откриват сезона с нов транш за протестиране.

jetpilot

Троловете са на всякъде . Евалата Насе !

jetpilot

Троловете са на всякъде . Евалата Насе !

Радев

Подобни алчни типове като тоя, бетонираха и обезобразиха цялото ни черноморие под благосклонния поглед на държавата и безумния аргумент, че така се осигуряват работни места. Макар и бегло, познавам Атанас Русев и знам, че спасяването на къмпинг "Корал" е каузата на живота му, така че долните тролове да не спамят глупости.

Да не забравяме, че човекът Стамо Стамов докара до това състояние к-г "Оазис". В неговите ръце бяха всички къмпинги на юг от Китен, та до Малко Търново.Този човек може с подробности да разкаже за всички сделки от 1990 година до днес.

anjel10

Сдружение "Да запазим Корал" беше построило няколко заведения по 150 - 200 кв.м. на плаж Корал и така безобразно беше оакало и замърсило плажа, че после оттам изкараха над 1.5 тона отпадъци. Направо се учудвам какъв еколог се извъди г-н Русев.

радецки

Всеки къмпинк е национално богатство. Да опазим къмпингите! Мутри и олигарси застроиха всичко - държавата трябва да защитава къмпингите!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.