Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Никола Анастасов, спечелил преди дни „Икар“ за принос към българския театър, влиза в главната роля в нов спектакъл на Сатирата, чиято премиера е на 7 април. „Убийство в експреса“ по текст на Габор Гьоргеи разказва за мистериозна смърт във влак по време на път… и загубата на всяка възможност за проява на човешка добрина.

Историята се развива във влаково купе, където пътува мъж с любовницата си на път за вилата… И точно когато той е в пламенна възбуда от предстоящата изневяра, двамата откриват, че човекът до тях не е заспал, а мъртъв. „Никаква полиция, никакви лекари – нали ще ни питат какво правим тук и т.н.“ – крещи в истерия любовницата, която е съпруга на високопоставено лице.

Започва игра, в която двамата, а и тези, които влизат след това в купето, проиграват всякакви шансове за обикновената човешка солидарност и хуманност, просто за добрина…

Освен Никола Анастасов, в ролите ще видим Александра Сърчаджиева, Ивайло Калоянчев, Кирил Бояджиев, Константин Икономов и др. Постановката е на Петър Денчев, а сценографията – на Петър Митев.

Площад Славейков

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.