Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Председателят на парламента Цецка Цачева е възложила проверка по случая за разпространението на Държавен вестник, опакован заедно с в. "Телеграф". Това става ясно от съобщение на пресцентъра на парламента.

Вчера адвокат Менко Менков съобщи, че последният брой на Държавен вестник - издание на Народното събрание, е стигнал до абонатите си, опакован в петъчния брой на вестник "Телеграф", в който има специално приложение, посветено на сделките на Цветан Василев.

Ето и съобщението от пресцентъра на парламента:

"Във връзка с изявления в електронните медии и тиражирана информация в печата за разпространение на „Държавен вестник” заедно с други печатни издания, пресцентърът на Народното събрание дава следното разяснение.

Разпространението на печатното издание на „Държавен вестник” чрез абонамент и ръчна продажба се извършва след проведена открита процедура по Закона за обществените поръчки и сключен договор за възлагане на обществена поръчка.

Съгласно договора изпълнителят няма право и следи да не се влагат рекламни материали в разпространяваните от него екземпляри на „Държавен вестник”.

Председателят на Народното събрание е възложил проверка по случая и ако се установи нарушение, договорът ще бъде развален."

 

Ключови думи

Коментари

222

Ох котйооо......!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.