Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В Търговския регистър вече е вписан запор върху активите на БТК.

Националната агенция за приходите (НАП) е запорирала всички акции на Българската телекомуникационна компания, които са собственост на "Вива Телеком България".

Съобщението е публикувано днес в Търговския регистър.Причината за действията на приходната агенция е предполагаем дълг от 500 000 лева.

Запорното съобщение влиза в сила от днес. Според текста му заради искане на публичния изпълнител Мария Стоянова Бонева запор е наложен над всички акции на "Вива Телеком България" ЕООД в БТК (288 764 840).

По този начин на практика се оказва, че сделка за продажбата на телекома на дружеството LIC33 не може да се осъществи.

НАП обяви, че ще запорира акциите още в събота, но снощи в Търговския регистър нямаше данни това да се е случило. Клуб Z отправи писмено запитване до БТК вчера, но то остана без отговор. 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.