Ако ставащото в ЦСКА тези дни беше риалити, то шоуто щеше да постави недостижими рекорди по гледаемост и рекламни приходи. Днес драмата по спасяването на лиценза отново претърпя няколко обрата. Първо, по обяд Александър Томов направи визита в софийския офис на Гриша Ганчев, за да иска пари. Или пък директно да пласира клуба на ловешкия бизнесмен.

След срещата и двамата определиха като "спекулация" тиражираната информация за преговори. Гриша Ганчев бе пред влизане на стадион "Българска армия" през 2013 г., но се отказа заради дълговете на клуба и нежеланието на феновете ЦСКА да фалира и да почне от нулата в "А" окръжна група. Така на сцената излезе Александър Томов и пое щафетата от фирма "Титан".

С днешна дата звучи като пълен нонсенс възможността Ганчев да влезе в управлението на "червените" като акционер. По ред причини, една от които продължава да е финансова - бакиите на Армията.

В ранния следобед ЦСКА разпространи декларация, с която призова отказалите се от клуба бизнесмени Юлиян Инджов и семейство Манджукови да се върнат на масата за преговори. Също така направят компромис за заемите си, предвид тежкото положение с лиценза. И всичко това след тежките нападки между двата обособили се фронта в последните дни.

Ходовете с Ганчев и поканата за мир всъщност издават, че Александър Томов няма план "Б" за спасението на ЦСКА. И че прави отчаяни ходове, за да търси пари.

Привечер Манджуков и Юнджов излязоха и де факто от управлението на ЦСКА, като предодоха наличните си акции на двама излъчени от сектор "Г" фенове - Борислав Лазаров и Милко Георгиев. Същевременно на фейсбук профила на клубната телевизия cska.tv (собственост на Ивайло Манджуков), се появи следното съобщение: 

 „Армейци,

Искаме да ви информираме, че имаме уверението на г-н Манджуков и г-н Инджов, че при победа в Разград, те лично ще се ангажират отборът да получи премии!“

Става въпрос за съботното дерби от втората фаза на "А" група. Не, няма такъв филм просто. Сценаристите на турските и латиноамерикански сериали трябва да се изчервят и да се захванат с нещо друго.

А от обещаните премии личи, че Инджов и Манджуков не са се отказали "окончателно" от ЦСКА на Томов, както афишираха...