Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В Търговския регистър няма вписани запори на дялове на компании, свързвани с банкера Цветан Василев, показа проверка на Клуб Z. В края на миналата седмица в медийното пространство изплува новината, че Националната агенция за приходите (НАП) е наложила запор върху акции и дялове на шестте компании, които са обект на покупка от наскоро създадената инвестиционна компания LIC33 - БТК, НУРТС, "Дунарит", "Авионамс", "Гарб" и "Фърст диджитъл".

Шефът и собственик на LIC33 - белгиецът Пиер Луврие заяви на пресконференция миналия вторник, че е придобил от Цветан Василев неговите дялове във фирмите за 1 евро при условие, че ще поеме дълговете им към Корпоративна търговска банка, възлизащи на 900 млн. евро.

Но в Търговския регистър не са подавани такива искания за фирмите, както и за техни акционери. От НАП обясниха пред "Клуб Z", че са наложени "изискваните по закон обезпечителни мерки", без да дават повече подробности.

Ключови думи

Коментари

franko1880

Правят ни на маймуни

Поредният опит за манипулация. Вижте сега, Луврие няма нищо общо нито с Василев и нито Путин и ми е интересно кой разпространява неверна информация, която после държавата ни ще плаща в уронване на престиж.

Весо

Мистерията е кой има интерес от всичко това. То не е мистерия всъщност, де.

ха така

Що така действа държавата тогава? На репресийка намирисва и желание за лично облагодетелстване....

Асолин

Мистерията (поне за институциите) се изразява само в това на КОЙ не му е изгодно БТК и останлите големи предприятия да не фалират!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.