Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Издателят на вестника на левицата "Дума" - Николай Малинов оглавява нов проект - интернет сайт с работното име "Руски дневник". Любопитното е, че онлайн изданието ще стартира на 5 април, денят, в който БСП ще проведе конгрс и в който изтича предизвестието му за напускане от "Дума".

Това разказа Малинов пред Клуб Z. 

Малинов е председател на Национално движение "Русофили", но категорично отрича слуховете, че ще прави нова "русофилска" медиа. "Русофилска медиа, не бих го нарекъл така. Ние не сме авангард на Москва", посочи издателят на в. "Дума" в оставка.
Иначе сайтът ще е с новини от Русия и ще се списва на български език.

Отделно му предстоял проект в ТВ7, за който казва, че е още рано да се говори.

Малинов подаде предизвестие за напускане на 5 януари т.г., като според договора му то е тримесечно. Левицата, която хронично закъсва за пари, въпреки държавната си издръжка, не можела повече да превежда субсидия за хартиеното си издание.

Закриване грозеше целия партиен вестник като предизвестията на колегите също изтичаха преди конгреса на партията, основна тема на който ще бъде местния вот наесен. Лидерът Михаил Миков обаче обещал, че няма да се стигне до закриване на "Дума". 

Преди месец от щата на централата на "Позитано" 20 бяха освободени около 30 бройки. На съботния пленум на партията е било взето решение тези свободни места да бъдат заети от журналистите от вестника. От БСП смятат да създадат фондация, която да издържа партийния вестник и назначаването на журналистите на щат в ценралата било временно решение.

 

Ключови думи

Коментари

И моля ви, не препечатвайте творения от отвъдното. Имам предвид от "Руски дневник". Светът свършва, но идиотите - никога не свършват!

Не мога да разбера,лицата Малинов и Шаранкова български граждани ли са?Ако отговорът е "да",то прокуратурата може да се самосезира за провеждането на вражеска пропаганда на територията на Република България

проект в ТВ7 !?

д-р Петроff

Все светли личности. С гордост да застанеш в техните редици. Да не забравяме до автобус-партията със затихващи функции, да поставим и келепир-файтон-партията на движението на лудите от парламента.

Боре

Русофилистичная работа ...

65

Перхидрола да не дреме, че тези от Позасрано както са се хванали за гушите заради пачките на самодървеца, като нищо ще му дръпнат черджето.

Една хубава новина

ак47

Браво! Так нада!

Пише се надО. Русофилистиците, учете ги тези езици, бре!

ак47

При толкоз русофобски сайтове /както и този/ един в повече "русофилски" си е перфектна новина!

1234

Иначе сайтът ще е с новини от Русия и ще се списва на български език.......... И прекарано през цензурата на Путин.

МА ТАЯ ШАФРАНТИЯ, ШАРЕНКОВА ДЕ, ТЯ НАЛИ ВЕЧЕ НЕ Е БЪЛГАРКА! ЗАЩО СЕ ИЗКАЗВА ЗАБ ЪЛГАРИТЕ И ДАВА МНЕНИЯ ЗА РАЗНИ НЕЩА В БЪЛГАРИЯ. ДА ОТИВА НА МАТУШКАТА СИ!

тукашните

минуси и плюсове са обратно пропорционални на другото съотношение.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.