Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Полицията откри огън по джип, чийто водач се опита днес да се вреже във входната врата на централата на американската Агенция за национална сигурност (АНС), предаде Ен Би Си.

Според непотвърдени съобщения при стрелбата са ранени двама души. На разпространените кадри обаче се вижда простряно на земята одеяло. Под него вероятно има труп.

Инцидентът стана пред военния комплекс "Форт Мийд" в щата Мериленд. Там се помещават няколко военни институции, сред които и АНС. Мястото е отцепено от полиция. Очевидци твърдят, че са видели как в линейка товарят носилка с ранен човек.

Щети са нанесени на един полицейски автомобил.

Очаквайте подробности.

Ключови думи

Коментари

Жалко, че не е успял

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.