Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Националната агенция за приходите прави ревизия на фирми, свързани с банкера Цветан Василев, съобщава в. "Преса". НАП вече наложи запор върху активите на БТК, НУРТС, "Дунарит", "Гарб", "Авионамс" и "Фърст диджитъл", които белгиецът с руски паспорт Пиер Луврие обяви миналата седмица, че купил от Василев за 1 евро.

Ревизиите текат от месеци в около 20 фирми, свързани с банкера, и ако се наложи, ще има още запори, за да не бъде ощетен бюджетът. Всички те са започнали по искане на прокуратурата и се провеждат в дружества, за които „има индикации“, че са свързани с Василев, независимо дали собствениците се водят офшорки, пише "Преса".

Ключови думи

Коментари

тЪПИТЕ ПОЛИТИЦИ ПЪРВО Е ТРЯБВАЛО ДА ПИТАТ В НАП, а след това да искат запори и ревизии!

Димитър

Какво накара НАП да започне проверките точно сега? Или по-точно КОЙ?

ти си писател-не си читател-"ревизиите текат от месеци в около 20 фирми...."

ох

То няма лошо в ревизиите, но зашо всичко се случва отново пред угрозата някой да вземе нещо, което КОЙ си е заплюл??? Защо не се решиха тия неща по-рано и до кога всички ще се правят на гръманти в тая държава?

ти си писател-не си читател-"ревизиите текат от месеци в около 20 фирми....

Мечо

Да правят, да направят и на тия свързани с Прокопиев

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.