Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Български и европейски институции ще се произнесат за сделките на фирмата LIC33, чрез които тя иска да придобие дялове в БТК, военните заводи "Дунарит" и "Авионамс", НУРТС, агенция "Гарб" и втория цифров мултиплекс "Фърст диджитал".

Правителството също следи много внимателно развитието на случая, съобщи вицепремиерът и министър по европейските въпроси и икономическата полититика Томисла Дончев пред БНТ.

"На пръв поглед говорим за сделка между частни лица и държавата няма работа там, но инвеститорите ще придобият предприятия, които са свързани с националната сигурност. Говорим и за милиардите за КТБ, които трябва да си върнем и да не тежат на българските данъкоплатци. Правителството много внимателно следи какво се случва. Не очаквайте да ви кажа по телевизията какво и как ще се случи", каза Дончев.

 

Ключови думи

Коментари

Ирина

И като я разгледат?! Какво?! Очакваме да се провали?! До кога ще им плащаме на нашите политици грешките?

Асолин

Да гледа, ама ако се окажат ОК нещата нашите хубавци пак ще останат с пръст в **з както им се и пада впрочем!

Иванова

Брей, каква активност от страна на държавата. На какво ли се дължи?

и

И те ли са в сделаката за разпарчетосване на България?

Мечо

А ние ще може ли да проверим останалите инвеститори в България идващи от Европа или други части на света, а и няма ли да е необходимо сега и останалите инвеститори в Европа идващи от България да бъдат проверени ?

Мики

И на децата е ясно, че тази сделка е полезна за държавата, защото ще се налеят пари в хазната, а работните места на хората ще са гарантирани. Обаче, тия, дето вият сега на умряло, защото не можаха да се налапат, хич не ги интересуват интересите на хората и държавата.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.