Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Следващата златна мина ще е в... човешките изпражнения, съобщава Би Би Си. Нов доклад на група от учени твърди, че в тях се съдържат злато, сребро и други редки елементи като паладий и ванадий в количества, които си заслужават обмислянето на добив.

Докладът за находките е бил представен на 249-ото национално събрание на Американското химическо общество в Денвър, щата Колорадо. Според него само в изтеклите годишно в канализацията екскременти от американците, стойността на ценните метали възлиза на $4 млрд.

Учените изследват възможностите за използването на химикали, с които да се извличат благородните метали.
Но изследването не дава отговор как те са попаднали в изпражненията.

Ключови думи

Коментари

кирил

Давам моите фекалии на концесия...!!!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.