Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Мистериозната компания LIC33, която миналия четвъртък обяви, че е придобила дела на Цветан Василев във "Виваком" ще даде пресконференция в столичния хотел "Хилтън" днес.

Освен делът от 43% в БТК, компанията е купила и дяловете на банкера в НУРТС, военната фирма Авионамс, пипълметричната агенция ГАРБ, мултиплекса "Фърст Диджитал" и "Дунарит", пише в предватителната пресинформация от събитието.

Очаквайте подробности!

Ключови думи

Коментари

сашо

Трепери, Сашо Диков, скоро ще ти вземат предаването по Нова!! Браво, Клуб Z!

защо?

Говорит масква

Кажи-речи 90% от националната ни сигурност, здраве му кажи!

lele

КОЙ позволи тази сделка? Къде са ДАНС? Русия си купува стратегически пунктове.

чао, БТК

Спирам всичко от БТК. Това е прекалено.

D

Колкото Цв. Василев е притежавал империята си, толкова Луврие е собственик на чистак новата компанийка с 900 милиона евро.

D

Пардон, те всъщност нямат 900 милиона, а ще рефинансират.

Моля да изпращате друг колега на подобни пресконференции. Или поне да преглеждате материалите му/й преди публикуване. Пълно е с печатни грешки, да не говорим за повторенията.

Доста странна история. За да стане сделката са необходими две законови разрешения. - На КРС и на КЗК. И двете би трябвало да са на страната България. Има и едно трето разрешение, макар и скрито - данните на ДАНС за купуващата компания. Демек, сделката без разрешение на българското правителство няма как да бъде осъществена.

Чува се, че КЗК не е съвсем на държавата. Не бих заложила на 100% на никой от изброените, но ще видим.

Любо

Шменти капели епизод 334

К

Ей сега ни се разказа играта.. Утре прекратявам договора си с виваком.

К

Не случайно виваком предлага сега една много тънка оферта за МО, нали се сещате?

Нана

Нямам думи! Вие сте големи и манипулативни машини, които освен да пишете глупости, си подритвате и здравната книжка.

s.djam

Това заплаха ли е, със здравната книжка?

Лина

ЗА ПЪРВИ ПЪТ НАРОДЕ ПРОСТ НА КРАКА ТИ ДОЙДЕ ИНВЕСТИТОР И ТИ ГО ОПЛЮ И ГО НАКАРА ДА СИ ТРЪГНЕ. НАЛИ УЖ НИ ТРЯБВАХА ИНВЕСТИТОРИ, ЗАЩО ГИ ГОНИТЕ?! ПРОСТИ! ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ СЪДБАТА! ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ БЕДНОСТТА!

Верно ли си тръгна вече?

Лина, Нана - абе вие от дружинката на "Атака" от коя прогимназия сте?

Веселин

Аз подозирам мераците на един корпулентен магнат към тия фирми и понеже не го огря, впрегна цялата си журналистическа глутница.

А за мосюто по-горе подозирате ли нещо?

Киро

Еми дано налива пари и развива фирмите. Явно поне не е на мустака човек, като гледам са си съвсем различни господата от западна Европа

Миро

"Купихме активите от г-н Василев. Сега правим дю дилиджънс"!??? Моля!? Кой копува нещо и след това прави оценка на активи, пасиви, приходи, разходи и всичко останало??? Такова нещо не може да каже човек с година опит в какъвто и да е мениджмънт!

КЪДЕ Е ДАНС

КОЙ ще върне откраднатите от БТК пари? Защо не са запорирани имотите? Защо не са екпроприирани? Такива сладки приказки от "Белгия", където и в шенген не ни искат, но дефакто "от Русия с любов".

СИСИ

ДАЖЕ ако питате мен- много са дали. КТБ е толкова голяма тъпотия с тея заеми, че направи трябва не да се обяви на ТЪРГ, а да се подарява на инвеститори. Дано наистина да ѝ оправи заемите. Дано нашите "уважаеми" политици не прогонят и този човек с тъпотиите си! Господ да пази България!

сач

Добре е това, защото изглеждаше, че всичко ще отиде по дяволите след като Цветан Василев остана в Сърбия. Така поне ще се запази някакъв бизнес у нас.

m

Дай боже да фалира.

n

Ти кво - искаш стотици безработни ли? Да не си обещал Територията на някого или само така изглеждаш?

m

Компания като тази която лъже и краде най-нагло клиентите си и се възползва от монополното си положение трябва да фалира.

Пепи

Ами 900 милиона не са малко. Интересно, от къде са се натрупали тия дългове. Добре, че се е намерил инвеститор, който да налее пари в тия фирми и да запази работните места на хората.

дестилатор

Ще прекратя всички дейности с тази и която и да е друга руска компания.Българското преди всичко! Къде е Волен-болният? Трябва НИ ясна посока / Европа и всички цивилизовани страни / и цивилизиращи ценности , а не соц.-клатушкане в различни посоки.

Асолин

А това, приятелю е чиста опорна точка! Като приключиш отношения с всички руски фирми се обади дали си прокопсал. Парите до колкото си спомням не миришат, а сиренето е с пари. С какво Доналд Тръмп е по-добър от Луврие? Не искам да си тровя живота като ми се налага критерия "наши" и "ваши" искам да живе и работя в тази държава и то нормално!

Миша

И ще преминеш на американски ли:D

Маша и мечока

ДЪЛГАТА РЪКА НА МОСКВА продължава да ни души в братска прегръдка!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.