Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Обявеният протест на износителите на дървесина се състоя, но събра много по-малко от заявените 2000 човека. Повод за протеста е наложената от Народното събрание тримесечна забрана за износ на дървесина. Според тях тя няма да реши проблемите с незаконната сеч, а ще донесе 40 млн. лв. загуби за фирми, които не са "дървената мафия". Изчисленията им показвали, че дружествата от сектора ще трябва да съкратят 8000 души заради забраната за износ.

 

Ключови думи

Коментари

по 20 лева

италиянци...

платена работа

Дори незнаят текстовете на раздадените им еднотипни плакати.Гади ми се.

Деян

Малеее, гледам ги в момента по БТВ. Мангал до мангала.

Мангал до мангала!

Срам

Какви са тези псевдо индианци?! То е ясно, че са им дали по някое кебапче за този малоумен цирк?!

Кико

Щели да съкращават хора?!?!?! Е как ще ги съкращават, като никога не са ги назначавали? На секачите, най-често цигани (99.8% от случаите) се плаща на ръка без никакъв договор. Отсечените количества над плана се продават на черно и от тези пари се плаща на секачите. Ако има назначени, те са не повече от 5-тима на общо 100 секачи. Не сив, ами направо черен е този сектор!

Анонимен

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Малко са се събрали,да дойдат всички и.....напалм

!!!!

Бентлитата в коя уличка ги скриха?

Теодор

Абе на тея мангусти кой им написа плакатите така правилно бе ? :))) Хахахах мангал да може да пише??? Смятайййй... хахахах Каква е тая жалка държавица дето я имаме, бе да го ева. Ще излизат назаконни-черноборсаджии-секачи на протестен митинг? А кога е митинга на нарко дилърите и наемните убийци ? ХАХАХАХАХ Жалка история, жалкаааааааа!!!!

Рядко се виждат толкова радостни хора на протест :))

Ле леееееее това на кой е митинг

Ле леееее какъв митинг срам и позор вижте ги тези крадци. мангал до циганина и ром до мангала.НИКАКВА СЕЧ ПОВЕЧЕ .

мамин колю

Това е чисто и просто един мини ДПС митинг. ... по мангалите ще ги познаете, плюс това всеобща тайна е че близки до доган и данчо ментата(йордан цонев)секат поголовно странджата, тоя мораториум за износа трябва да е не 3 мес. а 3 години , само така ще се види сметката на циганотурската мафия ДПС

Ами че те точно тия са машите на дървената мафия.Ако правителството им пристане на акъла,веднага ще възникне съмнението(а у мен вече го има)че приятелчетата на ГЕРБаджииските милиционеродемократи са организирали това мероприятие.Лозунгите са писани на едно и също място,макар ужким да идват от различни области.А тези лумпени,които са на снимката,едва ли знаят брадвата от коя страна се хваща.

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Л.

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Митинга не е интересен, вижте за какво става дума- за три месеца ще изгубят 40 млн. лева. Това са колосални суми от които тези цигани получават жълти стотинки. Къде са шефовете на фирмите и кой стои зад тях? Ако имаме държава трябва незабавно да се спре всякаква сеч и тези фирми да залесяват в продължение на поне пет години, без никакво право да секат.

Браво

Е, добре. Обнадежден съм. Значи се действа в правилна посока.

Stefan

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Дими

Каква радост грее в очите на протестиращите...

Стоилов

нали ще вземат от терористичната организация ДуПиСе по 50-100 лева. как нема да са радват?

!

Само мангали братче !!! Бахти дървосекачите !!!Градешки цигани ! И кой ли ги е докарал ??? ДПС ? ..............

Българин

Какво е това манго,бе?

Малиии, завели ги на Софията ва.

Един българин не видях,а само "муджехидини":))

И плакатите им еднакви / писани по поръчка/

За три месеца ще изгубят 40 млн. лева ,а какви ли данъци плащат и какви печалби отчитат в края на годината ??? Къде са данъчните ???

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

10 стинки

По едно дърво пробно да бяха сцепили или нарязали тия за да се разсеят съмненията, че не са държали брадва или резачка тия профи "дървосекачи", профи протестиращи, профи гласуващи и т.н.

Тези са само цигани! Вероятно е действително да са дървосекачи.

40 млн. лв.загуби за 3 месеца ? Тия изкарват по-големи пари от Уолстрийт?

Stoilov

ДПС атакува с еничарите си България, като иска да я превърне в пустиня. Амед Шейтан, Лютви Шейтан, Демон Пеевски и Предателя и враг на народа Сакскобург са се договорили да продадат животите на нас и децата на Сатаната! Докога ще ги търпим братя и сестри? Всички работят против нас! Цяло едно народно събрание от престъпници и предатели! Всичко за тях е далавера! А нашия живот евтина разменна монета!

гост

Г-жа Менда Стоянова вместо да се занимава с GSM-ите на хората, да вземе да направи един тотален анализ за ползване на дърворезачките. Какъв процент от времето бай Мангал ползва дърворезачката за рязане на сухи клони по поръчка на съвета ...и изобщо трябва ли му дърворезачка за това нещо, и какъв процент от времето ползва дърворезачката за своеволни изпълнения и бастисване на жива гора - в своя полза и в полза на дървената мафия ... и да сложат на дървената мафия един данък марсификация на планетата 120%.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.