Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

 Александър Томов е на път да премахне един от най-големите си врагове в ръководството на ЦСКА. Това е бизнесменът Лъчезар Николов-Чезари, който в последните седмици доста остро критикува в медиите начина, по който се управлява червеният клуб. Изглежда, че това не се харесва особено на ръководните органи в ЦСКА и в частност на Томов.

 „Не може някой да командва в сянка, а други да носят отговорност, ако стане гаф. Призовавам Томов да се легитимира какъв е в ЦСКА. Защо клубът вече 8 месеца не може да намери генерален спонсор?“ - това са само част от изказванията на Лъчезар Николов-Чезари. Те обаче явно са прелели чашата на Александър Томов.

 От ЦСКА разпространиха официалната си позиция относно случая, публикувана на клубния сайт.

 "Във връзка с едностранно тиражирано лично мнение на Л.Николов ЦСКА Ви информира, че той не успя да се справи с възложените му от оперативното управление на клуба задачи. 

 Л.Николов се самоизолира, вследствие на което действията му не кореспондираха с функциите, а работоспособността му бе сведена до нула. 

 Неговата персона не бе разпозната от структурите на фен клубовете, които категорично го отхвърлиха като лице за взаимовръзки. Нещо, за което Л.Николов бе ангажиран от ЦСКА София.

 Поради това УС ще предложи на НС да бъдат направени промени в своя състав", се казва в становището на сайта на ЦСКА.

 Въпреки всичко обаче за пореден път лъсват огромните проблеми в ЦСКА и не е изключено да се повтори сценарият от 2008 година, когато БФС отне лиценза на червените.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.