Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

БРЮКСЕЛ - Г-7, групата на седемте водещи индустриални сили в света, ще поиска днес от Русия да спре присъединяването на Крим към нея, съобщи председателят на Европейската комисия Жозе Барозу. 

"Днес в 12,30 ч (13,30 българско време - бел. авт.) ще разпространим ново изявление, което няма да остави съмнения за решимостта на страните от Г-7 и Европейския съюз", каза Барозу на пленарна сесия на Европейския парламент в Страсбург. "Призоваваме Руската федерация да спре всички усилия да анексира украинската автономна република Крим“, заяви той. 

Европейските страни от Г-7 - Великобритания, Германия, Италия и Франция, както и САЩ и Канада, замразиха в началото на месеца подгоговката си за следващата им редовна среща, на която руският президент Владимир Путин трябваше да домакинства в черноморския курорт Сочи през юни. Те го предупредиха, че с намесата в Украйна рискува членството на страната си в техния клуб, който с руско участие става Г-8.

Очаквайте подробности.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.