Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

След като вчера Веселин Вучков бе освободен като вътрешен министър днес шефът на НС Цецка Цачева обяви, че той е подал оставка и като депутат. Оставката на Вучков бе приета от парламента.

Още когато заяви, че се оттегля от правителството Вучков обясни, че ще напусне и парламента. Според него така няма да се внася излишно напрежение както в парламентарната група на ГЕРБ, така и в правителството. Министрите, които са били избрани за депутати, могат да се върнат в парламента в случай, че по една или друга причина напуснат правителството.

В първото правителство на ГЕРБ също имаше подобен случай. Тогава министърът без портфейл Божидар Димитров напусна парламента, след като бе освободен от правителството заради досието му като агент на ДС.

Ключови думи

Коментари

franko1880

Respect към Вучков

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.