Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Над 60 000 души в страната шести ден са без ток, а над 120 селища – и без вода. Десетки населени места в Родопите остават откъснати от света, заради натрупания сняг и падналите дървета. Все още има отделни райони с блокирани пътища, съобщава Нова телевизия.

И днес ще продължи работата по възстановяването на електрозахранването в Смолянско, Кърджалийско и високите части на Пазарджишко. Очаква се до края на седмицата всички селища, с изключение на най-труднодостъпните места да имат ток.

Продължава и разчистването на пътища и преспи със специална техника, в спасителните операции се включват и много доброволци.

Правителството вчера прие спешни мерки срещу наводнения при размразяването на снеговете. За обстановката в страната, днес парламентът ще изслуша вицепремиера Меглена Кунева и трима министри - на околната среда Ивелина Василева, на регионалното развитие Лиляна Павлова и на енергетиката Теменужка Петкова.

Ключови думи

Коментари

Три министърки- три патки, но само те могат да издържат поведението на своя пуяк.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.