Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Моята оставка беше породена от противоречие с Борисов по повод професионалната съдба на главния секретар, за съдбата на реформата, която предприемаме. Това заяви министърът на вътрешните работи в оставка Веселин Вучков от парламентарната трибуна по време на дебата за промените в МВР

„Вълнуваше ме и въпросът, че г-н Лазаров не вдъхваше доверие в служителите. Не трябва да има нищо драматично. Това е личен, суверенен акт. Когато между мен и премиера има сянка на противоречие, нормално е да си подам оставка”, коментира Вучков. Според него ако се гласува номинацията на Румяна Бъчварова за вътрешен министър, реформите в МВР ще продължат.
Вучков благодари на народните представители, подкрепили промените в закона за МВР и на ГЕРБ, защото те са били основния инициатор. Той благодари и на колегите си от МС и на премиера Бойко Борисов затова, че го е номинирал. „Пожелавам успех за всички добри намерения и добри дела, които следват да се случат оттук-насетне”, каза още Вучков.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.