В Каварна се води мини общинска война ... чрез снимки за незаконно паркиране. Красимир Кръстев, общински съветник в града, е спрял неправилно на пешеходна пътека. Снимка, пратена до Нова телевизия, го уличава. Кръстев обаче не се извинява, а обвинява в подмолност кмета на града Цонко Цонев.

"Защо кметът на Каварна ви прати тази снимка и ви даде моя телефон", разгневи се той в ефир и заподозря умисъл. По думите му на местата за изграждане на паркинги се строят търговски обекти. „Каква е причината да няма паркинги и пешеходни пътеки, след като са усвоени толкова много пари?”, попита Кръстев.

Той контраатакува със снимка, която показва пежото на Цонев. Колата е паркирала под знак, който забранява това действие. Интригата се заплете с обясненията на кмета на Каварна. Обясненията му- спрял е пред общинската болница, за да помогне на нелегални бежанци. "Уредих да ги прегледат", каза Цонев, който обърна внимание, че паркирането там е забранено само до 17 часа.

В община Хитрино автомобилът на сина на кмета - "Мерцедес" с номер 7777, е спрял на място за хора с увреждания. Местният властник Нуридин Басри не отрече доказателствата във вид на снимка, а използва друга тактика. Синът е спрял, за да отиде до нотариуса. "Говорих с него, поднасям дълбоки извинения", обяснява пред Нова тв кметът.