Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Вътрешният министър в оставка Веселин Вучков се е отправил заедно с шефа на "Пожарна безопасност и защита на населението" Николай Николов на оглед на скъсана дига край гр. Гълъбово. Това научи Клуб Z от свои източници.

Става въпрос за р. Сазлийка, която редовно създава проблеми край града, но тази заран не е издържала дига. Интересно е, че на теория съоръжението е правено наскоро с доста пари.

След това Вучков и Николов ще се отправят към област Кърджали - една от най-тежко засегнатите от снежните бури. За там пък има информация, че контролирано се изпуска яз. "Студен кладенец".

В 8.00 ч сутринта министърът, чиято оставка вероятно ще бъде гласувана в сряда, даде брифинг, на който запозна журналистите с бедственото положение в страната. Той се е отправил към страната веднага след това.

Ключови думи

Коментари

Man of honor

Деян

Вучков е човек на дълга. Ще си изпълнява задълженията до последната секунда.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.