Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)
Ключови думи

Коментари

ПРАВ е и ТОЧЕН!

Развеселен

Тъпанар. Прави се на чист като момина суза в разгара на жестока паневропейска криза. А Ташева каза какво става, ако изтървем нещата...

тоест Писанчев и Лазаров крепят нещата или?

Влюбеността ти в Боко и липсата на самостоятелна мисъл ти пречи да прочетеш внимателно интервюто. Около 10 дни преди посещението на високопоставените гости на Боко, Вучков е внесъл предложения за смяна на двамата тиквеника. И Боко не се е постарал да се види с него, за да си говорят. И не си мисли, че западни партньори биха имали нещо против смяната на въпросните тиквеници.

Достоен човек! Истински! Жалко, че премиерът проявява непоносимост към един толкова достоен професионалист!

zakkwylde

Отвинтването на главата на Вучков беше наистина изненада, но все пак закономерно. Сега в битието си на политически труп Вучков може спокойно да се прави на политолог от протестърското котило. Какво друго му остава освен да реве по медиите като карпатска мечка.

Деян

Ти си глупак на квадрат! И простак без мяра.

напатил се

Ако знаете колко "гайки за развинтване" има в провинцията ще ви заболи косата:))) Само 28 областни директора плюс още толкова зам.директори, за по.надолу като началници на отдели и сектори не ми се говори, а какво е чудо в София... Не Бъчварова, Господ да слезе няма оправия. А Той няма да слезе, има си друга важна работа, но най-важното е, че никой не иска промени. Особено това лице, което за наше нещастие е премиер за втори път.Мене ме е срам, но не от него, а от себе си и от тези които гласуват за това същество....

Деян

Вучков беше възхитителен. И като интелект, и като морал, и като експерт, и като политик. Той е в такъв контраст с болшинството ни политици, че очевидно не е бил на место в този кабинет. Просто беше като бяла врана. Посредствеността и простащината имат свойството да се преборват с кадърността изумително бързо. Това, че и Писанчев и Лазаров не стават беше публична тайна. Но те бяха помията, която беше изплувала на повърхността и която беше свръх удобна за всички помияри, които населяват ръководните места във вътрешното ни министерство. За тях назначаването на Вучков беше гибелен знак и те направиха и невъзможното, за да го провалят. Сложете към всичко това и че със своето присъствие той обещаваше да подреже колона, на който се беше настанило ДПС и ще се убедите, че крайният резултат е повече от логичен.

другоселец

Вучков или ще бъде възнаграден, или бързо забравен. Динамиката е такава, че няма да чакаме дълго, за да оценим подадената оставка. Нямам навика да вярвам в очевидното и смятам, че тази оставка изобщо не е това, което изглежда на пръв поглед. Елиминирането на Вучков, Лазаров и Писанчев за по-малко от два дни, е сбъднат сън за доста хора и далече не всички са червени и депесари. Може би още тази година ще учредим нова театрална награда с всички възможни категории, като най-престижната ще бъде за демонтаж. Подозирам, че Борисов и Вучков ще са първите й носители, съответно за главна и поддържаща мъжка роля. Ако е така, значи има някаква надежда да се разделим с миналото, гледайки го като театрален спектакъл, за която афишите бяха разлепени още през юни 1990 г.!

Може би все пак трябваше да останете и да създавате неудобство в парламента- там са,за да работят по реформите, не са в санаториум?!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.