Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Чеченец се взриви с граната в момент, когато полицията се опитваше да го арестува за убийството на Борис Немцов, предаде "Интерфакс".

Снощи спецполицаи обградили квартирата на заподозряния на улица "Лев Яшин" в Грозни. Мъжът обаче не искал да се предаде и първо хвърлил граната по ченгетата. А следващата взривил в себе си. Малко по-късно починал от разкъсванията. Не се съобщава има ли ранени от командосите.

Както е изевстно полицията вече арестува чеченците Заур Дадаев, Анзор Губашев и брат му Шагид, както и мъж пътувал в колата на Заур. Всички те са обвинени за убийството на Немцов на 27 февруари в Москва. Заур и Анзор, които са братовчеди, вече си били признали, че са извършили кървавото деяние, твърдят от разследващите органи.

Ключови думи

Коментари

Путин

Ония дето умря, той беше.Всичко е разкрито.Ако някой иска да го разпита, ще трябва да се срещне с него, ние ще му помогнем.

Da,услужили са му с граната,поръчителят остава на бял кон!

Нима някой вярва на Кремълските измислици

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.