Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Напусналата зам.-директорка на ДАНС Ваня Стефанова е подала молба да бъде възстановена като прокурор в Софийската градска прокуратура. Това стана ясно тази сутрин на заседанието на Висшия сдебен съвет, където обвинител № 1 Сотир Цацаров предложи връщането на Стефанова да влезе в дневния ред като допълнителна точка.

Днес тя е подала и заявлението си за напускане на ДАНС, както и другото - до ВСС, за връщането и в градското обвинение.

Клуб Z прогнозира този развой още при новината за напускането на Стефанова, която в ДАНС е отговаряла за СРС-тата при отсъствие на председателя Писанчев.

Като обвинител от СГП Стефанова беше от екипа, който наблюдаваше случая с бюлетините в печатницата в Костинброд. Там делото се води срещу бившия главен секретар на МС Росен Желязков, но още не е стигнало до присъда. Тя е отговаряла и за разследването срещу бившия земеделски министър Мирослав Найденов, което неотдавна беше прекратено.

Ключови думи

Коментари

ud

Делото срещу Мирослав Найденов също е нейно.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.