Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

С Веселин Вучков сме земляци, от едно и също село сме. Но това не е основната причина да ми е симпатичен и да смятам, че е професионалист, колкото и в последните правителства именно професионализмът да е в остър дефицит, а пък за МВР след ЦЦ всеки поне малко адекватен човек да може да минава автоматично за професионалист.

Вучков, според мен, се отличава от мракобесието и критичните обвързаности, които при ГЕРБ се превръщат в другото име на ръководството на структурите от секторите за обществен ред и сигурност.

В МВР и службите за сигурност са нужни резки нормативни, структурни, ресурсни и кадрови промени. Там има убийствено вредни или потресаващо неадекватни за националната сигурност персони, върху тези жизнено важни институции се оказва такова опасно въздействие откъм бивши ДС-кръгове, от криминални групировки с влияние във властта, както и от експертни, научни и преподавателски среди с реакционно или просто повърхностно, левичарско, проолигархично, соцпропагандно и антиевропейско мислене... 

А в същото време оставка подава (ако това е истина) един от малкото читави хора...

Ключови думи

Коментари

лондон

Вместо реформи, Бойко се прегърна отново с ДПС.

и на мен ми приличаше на читав,явно ,обаче,че страхът на бойко е по-голям от компетентността на негов министър,ще дойде послушко,такъв им трябва

Ама едни заглавия поставяте, дами и господа вестникари! Под "Отива си" нормален човек си помисля, че някой бере душа и напуска този свят. А в случая, един почтен човек си е подал оставката. Което, може би, ще му удължи живота. Но когато читавите се махат от властта, остават нечитавите. И си "отиваме" всички. Барабар с автора на заглавието!

zakkwylde

Слатински, Слатински... Чавка ти е изпила продълговатия мозък поради липса на главен. А главният мозък е нужен, защото там се съхранява паметта, която ни подсеща, че именно Вучков беше първи заместник на криминалния престъпник Цв.Цв. от първия мандат на кликата. Редно беше да си припомниш, че тогава Вучков беше не само БЕЗКРИТИЧЕН към безобразията на своя шеф, но и негов съучастник. Кога беше искрен Вучков - тогава или сега? Затова си се изхвърли прибързано и е жалко, че уж си учен човек, а една мутра като Борисов звучи по-адекватно - ченгеджийски номера. Точка.

Къчо Карамасуров

Ако ТОВА ПРЕДСТАВЯНЕ Е ВЯРНО, ДОБРЕ ЧЕ И ТОЛКОВА Е ИЗДЪРЖАЛ...С ТЕЗИ ПЛАШИПУТАРНИЦИ И МУТРЕСИ , ОТВРАТ...!!!

РЕВиЗОР

Няма отърваване от читаците,ей!Като неваляшките са-както и да ги бутнеш,все са прави и отгоре.

генерал Бонев

Скрий се бе говедо.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.