Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Американски съпрузи позволяват на гигантския си 80-килограмов питбул да си играе спокойно с детето им, въпреки че кучето е в състояние да отхапе човешка ръка, пише в. "Дейли телеграф".

Въпреки че отглеждането на тази порода е забранено на Острова, Марлон и Лайза Гренан твърдят, че имат пълно доверие на домашния си любимец на име Мечо. Детето им, което доста по-дребно от кучето, спокойно се качва на гърба му и го язди.

Семейство Гренан са кучкари. Те осигуряват кучета пазачи за знаменитости и милиардери. Отглежданите от тях животни служат и в помощ на органите на реда по целия свят.

"Куче с размерите на Мечо може да убие някого, ако се окаже в неправилната ситуация в неточното време. Нищо не може да се сравни с неговата сила. Ако то захапе с все сила нечия ръка, тя ще се разцепи като клечка за зъби, твърди 28-годишният Марлон Гренан. - Той обаче няма тези навици. Тези кучета са много уравновесени и възпитани. Това са кучета бавачки".

Тригодишният Джордан - синът на кучкарите, е израснал след зверове, които потенциално биха могли да го схрускат. Майка му Лайза допълва, че големите кучета не забелязват дребните същества и почти не им обръщат внимание.

Съпрузите отглеждат още няколко питбула, които да служат за охрана. Всички биват дресирани да не изпитват никакъв страх. Сред тях са Ас и Генерал, които дори са в състояние да скочат до прозорец, намиращ се на втория етаж. Прескачането на огради за тях е детска играчка.

Семейство Гренан храни кучетата си нарочно, за да станат огромни. Очаква се Мечо официално да бъде обявен за най-големия питбул в света. Докато едър екземпляр от тази порода тежи обикновено между 16 и 27 килограма, Хълк е почти 80. Той е три пъти по-голям от обикновен американски питбул.

Силата и размерите на подобни кучета вдигат рязко и цените им. Звяр като Мечо може да струва между 2500 и 25 000 долара. Марлон Греъм изтъква, че може да продаде един от синовете му за 30 000 долара. Иначе той няма никакво намерение да продава самия Мечо, макар да са му предлагали суми от 200 000 до половин милион долара.

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.